Skud ved asylcenter – én person anholdt

Nordjyllands Politi har kl. 09.48 anholdt den formodede gerningsmand bag det skud, som kl. 02.37 den 24. april blev affyret ind gennem et vindue på asylcenteret i Dronninglund. Anholdelsen fandt sted i Brovst og forløb udramatisk.

”Nu vil vi afhøre anholdte og så har vi stadig et større efterforskningsarbejde foran os, før vi har det fulde billede af sagen og kan be- eller afkræfte, om anholdte er gerningsmanden. Før vi ved det, kan vi selvfølgelig heller ikke fastslå motivet bag skuddet,” udtaler vicepolitiinspektør Henrik Skals fra Nordjyllands Politi.

Da Nordjyllands Politi ankom til asylcenteret i Dronninglund i morges, befandt der sig en kvinde og en mand på værelset, som der var blevet skudt ind i. Ingen af de to var dog blevet ramt.

Kl. 0237 modtog Nordjyllands politi melding via 112 om skyderi på asylcenteret Dronninglund. Der var også sendt brandvæsen. Dette grundet aktivering af brandalarm. Der var dog ikke ild på stedet. Ved politiets ankomst traf man to personer i et værelse. Det var en yngre kvinde og yngre mand. Det viste sig, at der var afgivet et skud med haglgevær ind gennem et vindue til et værelse. Ingen er ramte.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)