Skyderier i Jylland – anmeldelserne vælter ind

Østjyllands Politi har henover weekenden modtaget foreløbigt 29 anmeldelser om skud mod ruder i området omkring Mårslet, Odder og Solbjerg.

Skuddene er formentlig affyret fra et luftgevær, da der er fundet hagl flere steder. Anmeldelserne er kommet ind løbende henover weekenden, men de foreløbige undersøgelser tyder på, at episoderne har fundet sted natten mellem fredag og lørdag.

Lignende sager i Sydjylland

Sagerne er ved at blive efterforsket, og politiet er i øjeblikket i gang med at indhente yderligere oplysninger og eventuelle spor. Østjyllands Politis efterforskning koordineres med Sydøstjyllands Politi, der henover weekenden har modtaget syv anmeldelser fra Gram og Hylke ved Skanderborg, hvor modus har været det samme som episoderne i Østjyllands politikreds. Politiet har derfor en formodning om, at der kan være tale om samme gerningsmand/-mænd.

Kan du hjælpe?

Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, der kan have set nogle mistænkelig personer eller biler eller hørt skud, der er blevet affyret natten mellem fredag og lørdag. Og skulle man være i besiddelse af videoovervågning eller andet, der kan have relevans for politiet, så må man også meget gerne ringe på telefon 114.