Slip af med smerter uden medicin

Smerter er en følelse, som alle nok gerne vil være foruden, men det er i sagens natur ikke altid at man har mulighed for at leve uden. I nogle tilfælde er årsagen til smerter kendte, men andre gange kan den enkelte og vedkommendes læge lede efter en diagnose i årevis. Selvom man kan lide af relativt små smerter, kan det stadigvæk være meget generende for hverdagen. Smerter kan også være så slemme, at det simpelthen forhindrer ganske almndelige mennesker i at fungere i en normal hverdag.

Faktisk lider omkring 850.000 danskere over 18 år af kroniske smerter. Det skriver SmerteDanmark. Men hvis du hører til de mennesker, der lider af smerter, men ikke er meget for at tage smertestillende medicin,  så er tenso behandling en mulighed.

Tenso behandling

Tenso behandling er elektroterapi, der i hele verden anses for at være en af de mest effektive og positive måder at behandle smerter på. Ved Tenso behandling bruges et lille tenso-apparat til at lindre smerter ved at stimulere nerverne uden nogen som helst brug af medicin. Tenso-enheden forbindes til en app på en mobil eller lignende og man kan fra denne så indstille tensoen til forskellige programmer og type behandling. Tensoen placeres på kroppen i nærheden af eller på det sted, hvor man har smerter.

Tenso behandling er ifølge tenso.dk fordelagtig af to årsager:

TENS virker på to måder, dels ved at blokere for impulser og dermed for opfattelsen af smerter, og dels ved at stimulere udskillelsen af endorfiner, som er kroppens eget smerteforsvar.

Alt du skal vide om tenso behandling, inden du går igang, kan læses på linket: https://tenso.dk/.

30 dages returret

Inden for de første 14 dage med tenso behandling, vil du kunne vurdere og mærke, om tenso behandlingen virker eller ikke virker på dig. Hvis tenso behandling ikke har en effekt på dig, så er der dog ingen grund til bekymring. Tenso har nemlig 30 returret, og derfor kan du sende produktet tilbage og få dine penge igen, hvis du ikke er tilfreds med resultatet. På denne måde kan du være sikker på, at du ikke betaler for en vare, du ikke ender med at blive glad for.