Slog kvinde bevidstløs – så kom hendes kæreste forbi

I går aftes fik politiet en anmeldelse om et slagsmål med flere parter involveret. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor også festivalpersonale var til stede.

Det viste sig, at en spirituspåvirket, 20-årig kvinde fra Lejre havde fået et kraftigt slag i ansigtet af en mand. Hun var faldet omkuld og havde kortvarigt mistet bevidstheden. Det blev af de øvrige tilstedeværende tolket, som om kvinden havde fået hjertestop, men det var ikke tilfældet. Modparten var en 16-årig ung mand fra Ølstykke, der var mistænkt for at have slået hende.

Ofrets kæreste kom forbi

Kvindens kæreste kom efterfølgende til området og overfaldt nu den 16-årige på grund af hans overfald på den 20-årige kvinde. Den 16-årige pådrog sig diverse skader i ansigtet og på munden, hvorefter kvindens kæreste flygtede fra stedet. Begge ofre blev efterfølgende tilset af tilkaldt sundhedspersonale og i ambulancer bragt til undersøgelse og behandling på skadestuen.

Politiet har optaget anmeldelser om to tilfælde af vold, hvor det hele formentlig startede, da kvinden gerne ville låne en hat, som den 16-årige gik rundt med. Politiet har ikke fundet kvindens kæreste endnu, men har dog fået ham identificeret. De to ofre er på grund af skadestuebehandlingerne ikke afhørt til sagen endnu.

Kommentarer