Små tæppepissere der står og bjæffer

Israels viceambassadør i Berlingske skriver, at Enhedslistens og min kritik af Israels menneskeretskrænkelser lyder som antisemitisme”, klager Enhedslistens Pernille Skipper i sin kronik i Berlingske.

Lad os slå noget helt fast. Den israelske regerings overtrædelser af menneskerettigheder kan aldrig legitimere antisemitisme. 

Helt ærligt, jeg er bange for at blive kaldt antisemit. Alting vender sig i mig ved tanken om, at nogen kunne tro sådan om mig.

Viceambassadørens beskyldninger har ikke noget på sig, fordi jeg føler et stort ansvar for at sige fra over for enhver form for sammenblanding af kritik mod den israelske regering og jøder generelt, uanset hvor jeg er.

Enhedslistens medlemmer er de fremmeste forsvarere af jøder i Danmark og verden over. Sådan skal det og vil det altid være ”.

24NYT: Pernille Skipper og andre hjernemæssigt mindrebemidlede personager på den danske venstrefløj ligner små tæppepissere, der bjæffer uanfægtet af, at den geopolitiske situation i verden og den politiske situation i Mellemøsten har ændret sig radikalt. Den palæstinensiske sag er nemlig yt.

Pernille Skipper slutter sin kommentar af med den sædavnlige antiisraelske slam: ”Jeg har set Hebron, hvor gader er afspærret for palæstinensere og kun israelere må færdes. Jeg har mødt bønder, der er afskåret fra deres olivenmarker eller er blevet tvangsflyttet. Jeg har set muren og vagterne i tårnene. Jeg har passeret checkpoints og set håbløsheden i børnenes øjne. Det vil jeg ikke tie stille om”.

Vores opfordring til Bibi Netanyahu er, at alle de typer, der lufter deres had til Israel (senest Pernille Skipper, Steffen Groth og Troels Heeger), blacklistes og nægtes indrejse i Israel med afsæt i den gældende israelske lov, der forbyder indrejse i Israel for udenlandske borgere, som offentligt opfordrer til boykot af Israel.

Der er flere fortilfælde herfor. I 2016 blev svenske embedsmænd nægtet indrejse i Israel efter den svenske udenrigsminister, Margot Wallströms, krav om, at israelske drab på palæstinensiske terrorister skal undersøges nærmere.

Og i 2017 blev syv franske politikere, der har støttet den anti-israelske BDS-bevægelse, nægtet indrejse.

De danske venstrefløjspolitikere, der besøger Israel, har kun én målsætning: at indsamle yderligere ammunition til ondsindet antiisraelsk propaganda. Derfor bør Israel blackliste dem.