Socialdemokratiet godkender jihad-moskeer: “Jøder og bøsser skal dræbes”

Socialdemokratiet har i årtier samarbejdet med den tyrkiske stat om opførelse af radikale moskeer i Danmark. Betales partiet med muslimske stemmer?

Mens Socialdemokratiet tordner for en hårdere kurs end tidligere imod radikalisering, fortsætter partiets borgmestre med at godkende den ene radikale moské efter den anden. I 2018 godkendte Mette Frederiksens partifæller i henholdsvis Roskilde og Aarhus to stormoskeer – begge klargjort til bønnekald med høje minareter.

Moskeerne i både Roskilde og Aarhus er begge støttet af den tyrkiske præsident Recep Erdogans islamistiske regime.

Moskeerne styres af den tyrkiske stats Direktorat for Religiøse Anliggende, Diyanet. I Danmark opererer Diyanet under navnet Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelse, der driver indtil videre 30 moskeer i Danmark. Alle er godkendt af Kirkeministeriet som såkaldte anerkendte trossamfund, hvilket indebærer skattemæssige fordele og retten til bl.a. at vie og begrave.

Diyanets moskeer – også i Danmark – prædiker den såkaldte hanafi-skole. Hanafi-skolen bygger på nogle af islams mest brutale tekster, herunder den såkaldte hadith Bukhari. Ifølge denne vil den vil Den endelige dag – den dag hvor alle gode troende kommer i himlen – først oprinde når de troende slår jøderne ihjel:

“Allahs Budbringer sagde: ‘Den Endelige Time vil ikke oprinde, førend I bekæmper jøderne, og en sten hvor bag en jøde gemmer sig siger ‘Oh, troende! Der er en jøde bag mig, så kom og dræb ham.'” (Bukhari 56:139). Sex før ægteskabet skal straffes med “hundrede piskeslag” (Bukhari 82:818). Homoseksuelle skal stenes og der er kraftige opfordringer til at føre hellig krig.

LÆS OGSÅ:  Dansk Folkeparti: Erdogans imamer skal have indrejseforbud

Socialdemokratiets samarbejde med den tyrkiske stat om opførelse af radikale moskeer har stået på i årtier. Ud af de 30 Diyanet-moskeer under Erdogans kontrol i Danmark, er 21 opført med tilladelse fra socialdemokratiske forældre. Seks er opført med hjælp fra Venstre-borgmestre og tre er godkendt af konservative borgmestre.

Noget tyder på, at velvilje fra socialdemokraterne har givet pote i stemmeboksene. Rundspørgere tilbage fra 2009 og 2010 viste, at er flertal af vælgere med muslimsk baggrund stemmer socialdemokratisk.

Hvad mener du? Er socialdemokratiets afhængighed af indvandrerstemmer en hindring for at føre en stram udlændingepolitik?

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)