Site icon 24NYT

Søren Pind lyver for sin søn

I et indlæg i Berlingske, udformet som et brev til hans søn, udtrykker den fallerede Venstre-politiker Søren Pind kritik af Socialdemokratiets beslutning om tvangsfordeling af gymnasieelever. Her skriver Pind bl.a., at tvangsfordelingen skyldes ”den katastrofale udlændingepolitik, som Socialdemokratiet og de Radikale har ført, og som de borgerlige har sat en bremse i”.

24NYT: Lad os minde Pind om, at det første udkast til verdens mest liberale udlændingelov blev i 1982 fremført af den borgerlige regering under Poul Schlüter (Firkløverregeringen (C, V, CD, KF).

Lad os minde Pind om, at da Udlændingeloven af 1983 blev vedtaget af Folketinget, stemte 155 medlemmer for, herunder alle borgerlige, mens kun Fremskridtspartiets 12 medlemmer stemte imod.

Lad os minde Pind om, at modstanden mod udlændingeloven blev af danske politikere, herunder de borgerlige, opfattet som racisme, mens man har afvist den legitime bekymring for, hvad en ukontrolleret indvandring kunne få af følger i det danske samfund.

Lad os endelig minde Pind om, at det var den borgerlige VLAK-regering, hvor Pind var minister, der har sørget for, at antallet af muslimer i Danmark steg fra ca. 264.000 i 2015 til ca. 320.000 i 2019.

At man i dag tvangsfordeler gymnasieelever er et resultat af den katastrofale udlændingepolitik, som både den røde og blå blok har ført og fortsat fører.

Du bør derfor ikke lyve for din søn, Pind.

Exit mobile version
Click to listen highlighted text!