Solgte 15 kilo hash – nu er der faldet dom

Hash
Arkivbillede.

Sagen er en del af en større optrevling af et narkonetværk, som Særlig Efterforskning Vest har efterforsket. I begyndelsen af april blev syv personer varetægtsfængslet for hashhandel.

En 26-årig mand fra Kolding blev fredag idømt et års fængsel for blandt andet at have modtaget 15 kilo hash i en flyttekasse i oktober sidste år på en p-plads i det vestlige Aarhus. Han indrømmede i Retten i Aarhus, at han herefter solgte hashen videre i Kolding-området.

Derudover blev den 26-årige også dømt for i flere tilfælde mellem august og november at have været i besiddelse af salgsposer med narko, som han ville sælge i Kolding og omegn.

Sagen er en del af en større optrevling af et narkonetværk, som Særlig Efterforskning Vest har efterforsket. I begyndelsen af april blev syv personer varetægtsfængslet for hashhandel. Fem af dem har allerede fået dom. Den 26-årige er således den sjette person, der bliver dømt i sagen. Ligesom de andre tilstod han forholdene, hvilket var med til at sikre en hurtig sagsgang.

Ud over dommen på et års fængsel fik den 26-årige konfiskeret omkring 194.000 kroner, som han havde tjent på narkohandel.

Den sidste person, der sidder varetægtsfængslet i sagen, forventes at komme for retten i august.

Kommentarer