Spar dit barn for kemi i sit tøj

Hver eneste morgen kigger vi i skabet og finder noget nyt tøj, som skal sidde tæt på vores krop hele dagen. Som forbrugere køber vi nyt tøj konstant og det har indflydelse på at tøjindustrien vokser, hvor både tøjkvaliteten og de materialer, som bruges til at producerer tøjet bliver forværret. Det kan være svært nok i sig selv, at finde det rigtige stykke tøj i forhold til rigtige pasform, design, pris og størrelse. Dog bør du også have en løftet pegefinger i forhold til hvilken kemi, der gemmer sig i det tøj, som du tager på dagligt. Læs med her og bliv guidet til hvad du kan gøre som forældre, når du og ikke mindst dit barn skal have tøj på.

Sådan udgår du for mange kemikalier på huden

Hver dag er tøj er i berøring med vores kroppe og hud, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvor du vælger at købe dit tøj. For det første kan du undgå kemikalier i kontakt med din hud, hvis du vasker dit nye tøj, inden du bruger det første gang. Her vil størstedelen af kemikalierne ryger væk under vask, så du slipper for at få dem direkte ind på kroppen. Et andet tip er, at du skal lugte til nyt tøj, før du køber det. Ofte vil tøj fyldt med kemikalier lugte kraftigt, så vær opmærksom på det parameter næste gang du overvejer at købe et nyt stykke tøj. Et tredje tip er, at du også fremadrettet kan købe eller efterspørge miljømærket tøj, når du skal købe noget nyt. Miljømærket tøj har forbud mod at sælge tøj med kemikalier i. Her er det ofte tøj, som er økologisk- og bæredygtigt der vinder på at være uden giftstoffer.

Køb kun det bedste til dit barn og pas på deres sundhed

Du har et ansvar som voksen overfor dit barns fremtid og det gælder særligt når det kommer til deres sundhed. Derfor bør du fremadrettet være opmærksom på, at købe tøj, som ikke er fyldt med kemi og skal  være tæt på dit barns krop. Hos House Of Kids kan du få fat I lækket børnetøj, som ikke er fyldt med kemikalier. Her er der nøje tænkt over de udvalgte brands og deres anvendelse af materialer. Du kan købe høj kvalitet og økologisk børnetøj, som giver dit barn en god start på livet og hvor du som forældre får en bekymring mindre for dit barns sundhed. Her kan du udover at finde en lækker kvalitet, også købe lækkert basis tøj i flotte farver. Basistøj kan være fordelagtigt at købe til dit barns gaderode, som gør at tøjet passer bedre sammen med alt andet og på den måde får længere levetid. Hvad end du er vil finde festtøj, hverdagstøj eller andet så findes et kæmpe udvalg, hvor du kan shoppe løs og finde de rigtige tøj til dit barn uden skadelige kemikalier.

Kommentarer