Spar penge på elregning med termovinduer

Der er rigtigt gode penge at hente ved optimering af boliger. Generelt betaler vi blot vores regninger månedligt, uden at vi skænker det de store tanker. Hvis vi endeligt overvejer reparationer, udskiftninger eller optimeringer, så virker det nærmest frygtindgydende. For hvorfor skal man da spendere flere tusinde kroner for en besparelse, som måler nogle få kroner om måneden?

Dette er dog ikke den mest logiske måde at tænke på, og månedlige udgifter bør altid ses på en længere tidsperiode en blot én måned ad gangen. En besparelse på 50 kroner månedligt bliver til 600 på et år. Når der er gået 3 år, så er besparelsen nu på 3.000 kroner. Det giver bedst mening at anskue investeringer i bolig på denne facon. Også selvom du eventuelt får behov for at tage et lån for at sørge for den indledende finansiering.

Termovinduets konstruktion

Termovinduet er konstrueret af to glasfacader, som indeholder en gasart. Denne gasart sørger for selve isoleringen, og det er heri essensen af termovinduet ligger. Hvis man mistænker termovinduet for at være punkteret, så kan man let anskue dette ved at se efter kondens på indersiden af vinduet. Dette opstår, når det er punkteret, og det kan således være ganske let at anskue

Termovinduets effektivitet afhænger dog også af den tilhørende karm og ramme. Derfor er det vigtigt at medtænke disse delelementer, når man vil installere termovinduer i sit eget hjem. Termovinduet er kun så stærk som den svageste del i konstruktionen. Hvis karmen eller rammen derfor er utæt, så hjælper termovinduet en del mindre.

Energimærkningsordning for vinduer

Der er faktisk indført reglementer for vinduer i nybyggerier. Det er ikke længere tilladt at anvende vinduer, hvis energimærkning er under B. Dette skal ikke ses som en forhindring for dig, der giver dig i kast med et nybyggeri. Din kommende bolig vil være bedst tjent med en energimærkning bedre end dette, og derfor er det en ideel rettesnor at følge.

Desto bedre energimærkning på dine vinduer, desto tættere holdere de på varmen. Det er derfor at gøre sig selv en bjørnetjeneste, når man investerer penge i vinduer af ringe kvalitet.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb