Spisebordsstole kan med fordel købes på nettet

De fleste danskere er efterhånden godt trygge ved at købe ind på nettet. Det er hurtigt, nemt og ikke mindst overskueligt.

En rapport fra DIBS Payment Service kortlagde for nyligt danskernes samlede online forbrug i 2018 og inkluderer både danske og udenlandske webshops. Ifølge rapporten så vurderes det, at danskerne vil handle online for 133,5 mia. kroner i år. Det er ikke mindre end 23 procent mere end sidste års forbrug.

Fra “småting” til møbler og stole

Og hvor det for 10-15 år siden nok primært var CD’er og andre småting, som man bestilte sig til online, så er det i dag snart sagt alt, hvad man overhovedet kan forestille sig at foretage af indkøb, der lader sig gøre på nettet.

En af de sektorer, som for alvor er blevet mainstream i forhold til nethandel, er møbelbranchen.  På spisestol.dk finder man et imponerende udvalg af en lang række stole, hvor æstetik og andre behov er i fokus.

Overskuelig sammenligning af priser på spisebordsstole

Men besøgende i div. webshops har naturligvis flere krav til webstedet end blot udvalg. Brugervenlighed og overblik er absolut et must for oplevelsen på hjemmesiden.

På spisestol.dk har man derfor gjort sig umage med at indrette sitet, således at søgning og overblik bliver optimalt for den enkelte bruger.

Ifølge folkene bag, er siden “…lavet sådan at du kan søge på alle disse ting, på tværs af flere forskellige spisestolsforhandlere på én gang. Dette skulle gerne gøre det lidt lettere at vælge den perfekte spisebordsstol til din spisestue.”

Og der er noget snakken; besøgende kan ved selvsyn konstatere, at det er nemt at danne sig overblik over sortimentet. Man kan således i ro og mag foretage en lang række sammenligninger, som ikke ville lade sig gøre i en traditionel butik.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)