Sprudlende teaterkavalkade på NTL – Odin Teatret

Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret viser et stort udpluk af sine forestillinger og arbejdsdemonstrationer under den internationale workshop, Odin Uge Festival, 31. august – 10. september.

Sprudlende teaterkavalkade på NTL – Odin Teatret

I den kommende tid har du mulighed for vælge at se næsten lige, hvad du har lyst til af forestillinger fra Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatrets store repertoire på 27 forskellige forestillinger og arbejdsdemonstrationer.

Vil du for eksempel gerne opleve den meget roste og prisvindende Det kroniske liv med Odin Teatrets ensemble og instrueret af Eugenio Barba, skal du bestille billet til tirsdag den 31. august kl. 17.30. Ensembleforestillingen foregår på samme tid i forskellige lande i Europa efter Den Tredje Verdenskrig, og i den kan du møde så forskelligartede personer som en sort jomfru, enken efter en baskisk officer, en tjetjensk flygtning, en rumænsk husmor, en dansk sagfører, en rockmusiker fra Færøerne, en colombiansk dreng, der søger efter sin forsvundne far, en italiensk gadeviolinist og to lejesoldater.

Eller, hvis du er interesseret i at få et indblik i Odin Teatrets skuespillerteknik ved at følge, hvordan to skuespillere først udvikler en rent fysisk dialog, dvs. en dialog, hvor to kroppe ”taler” sammen uden ord, som de derefter tilføjer en klassisk scene fra Shakespeares Othello – så skal du skaffe dig en billet til Text Action Relations mandag den 6. september kl. 11.00.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Biedermann og Brandstifterne på Det Kongelige Teater?

Og sådan er der næsten ingen grænser for, hvad du kan se. I alt opføres 23 forestillinger og arbejdsdemonstrationer. Klokkeslættet for hver enkelt, varighed og indhold kan du læse meget mere om på Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatrets hjemmeside www.odinteatret.dk.

De fleste forestillinger opføres på engelsk.