Stærk modvilje mod udlændinge rammer dansk økonomi

Mens Danmark ifølge Dansk Erhverv har brug for masser af udenlandsk arbejdskraft, så gør politikerne fra højre til venstre alt for at skræmme dem væk og føle sig uvelkomne i Danmark. Og ingen tør ifølge den tidligere konservative minister Brian Mikkelsen træffe de indlysende rigtige beslutninger om at invitere flere hertil. Det siger Mikkelsen i et interview i Berlingske.

”Vi er rigtig ærgerlige over den indvandrerdebat, der kører, for den ødelægger vores budskab om mangel på arbejdskraft. Det bliver hele tiden blandet sammen.

Folketinget er handlingslammet på grund af de fastlåste fronter i dansk udlændingepolitik. De fleste kan ikke skelne mellem det, der handler om import af arbejdskraft, og det, der handler om asylansøgere, parallelsamfund, udrejsecentre mv.

Virksomhederne har brug for, at flere kommer hertil – ikke mindst fra lande uden for EU. Dansk Erhverv vil derfor udvide arbejdsstyrken med 25.000 ved at sænke beløbsgrænsen, så udlændinge fra hele verden kan komme hertil med en løn på 30.000 kroner om måneden”.

24NYT: Lige siden Mogens Glistrup indledte sit korstog mod muhamedanerne i 1970’erne, er der på alle niveauer i det danske samfund opbygget en stærk folkelig modvilje mod udlændinge generelt. Ikke kun mod muslimske migranter, der udgør en etnisk underklasse, men også mod højtuddannede udlændinge med både ikke-vestlig og vestlig baggrund, som er lovlydige og arbejdsomme bidragsydere til samfundet. For danskerne er det hele nemlig bare udenlandsk i én stor pærevælling. Og mens politikere, embedsmænd, erhvervsfolk og brancheorganisationsfolk som Brian Mikkelsen taler om behovet for at tiltrække udenlandsk talent, er sandheden den, at danskerne helst vil være fri for udlændinge, både på arbejde og i fritiden. Læs mere her.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)