Stærke nyheder for Trump

Alt imens Washington er optaget af rigsretssagen imod Donald Trump, har præsidenten en del at juble over, skriver Berlingskes USA-korrespondent, Michael Bjerre.

For samtidig med at Demokraternes anklagerteam i sidste uge fremlagde deres argumenter for en afsættelse af præsidenten, og Trumps forsvarsteam nu er i gang med at fremlægge deres argumenter for at afvise anklagen om embedsmisbrug, så afslører en måling reelt tre opløftende nyheder for Trump.

Helt overordnet konkluderer målingen fra The New York Times og Siena College Poll, at uanset hvilken af favoritterne fra Demokraternes felt af håbefulde præsidentkandidater, der ender som Trumps udfordrer, så er vælgerne klar til at give Trump endnu en periode i Det Hvide Hus.

Ifølge målingen vil Donald Trump vinde flere stemmer overordnet end tidligere vicepræsident Joe Biden, der fortsat er favorit til at blive Demokraternes kandidat.

Trump ville slå Biden med 46 procent imod 44 procent, hvis der var præsidentvalg i dag.

24NYT: Berlingskes aktivistiske USA-korrespondent Michael ”Fake” Bjerre har lige siden Donald Trumps indsættelse som præsident stopfodret avisens læsere med saftige fantasihistorier om, at Donald Trump er en færdig mand. Men nu er Bjerre nødt til at indrømme, at Trump har gode chancer for at vinde valget i 2020.

Bjerre er prototypen på den politiske og aktivistiske journalist, som misbruger Berlingskes spalter til at fremme sin politiske og ideologiske dagsorden, der er gennemsyret af had til og foragt for den amerikanske præsident.

Og derfor lyder det hult og hyklerisk, når Berlingskes chefredaktør Tom Jensen skriver: “På Berlingske har vi fokus på fakta, nuancer, troværdighed og gennemsigtighed. På Berlingske ved vi, at sandheden ikke altid er sort eller hvid, men mere kompliceret og nuanceret. Vi skal undgå et mediebillede som i Trumps USA, hvor medierne har valgt side og er blevet en del af den politiske kamp“.

Det er en udmelding, der viser, hvor lidt respekt Tom Jensen har for sine læseres intelligens.

 

Kommentarer