Steen Ulnits deler ud af sin lystfiskerpassion

Steen Ulnits er klar med endnu en bog til lystfiskerne. I Tørflue og nymfe behandler han med sædvanlig kyndig hånd den fiskemetode, som regnes for den fineste inden for fluefiskeri. Fluefiskeri med tørflue og nymfe er en kunstart, der kræver indgående kendskab til insekternes liv, adfærd og formering.

Bogen indeholder detaljeret viden om de for fisk – og fiskere – vigtigste insekter og deres levevis. Med indsigt i livet under vandet bliver fluefiskeren i stand til at vælge både rette tid, sted og flue, hvilket fører til flere fangede fisk!

Tørflue og nymfe er der ud over dybdegående kapitler om insekterne også kapitler om grejet, særlige teknikker, ørrederne og fluemønstre, så man kan binde sine egne tørfluer.

De mange tipsbokse giver ekstra viden om særlige emner, og lystfiskerhistorierne fra så godt som hele verden gør Tørflue og nymfe til en sand læseoplevelse.

Steen Ulnits er uddannet fiskeribiolog og et etableret navn i lystfiskerverdenen, både herhjemme og i udlandet. Han har selv været passioneret lysfisker siden barndommen, og han har kastet snøren ud stort set alle steder, hvor det er tilladt. Derudover har han skrevet en del bøger om lystfiskeri, hvoraf flere er udkommet hos Turbine. I samme serie som Tørflue og nymfe findes også Kystflue og Laks og Havørred. Og derudover har Turbine også udgivet en serie grundbøger til lystfiskerne: Fluefiskerens grundbogSpinnefiskerens grundbogMedefiskernes grundbog,

Fakta om bogen:

LÆS OGSÅ:  Magnetfisker fangede håndgranat

Tørflue og nymfe
Forfatter: Steen Ulnits
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740667349
Sidetal: 220
Vejl. pris: 279,95 kr.
Udgivelsesdato: 15. april 2021