Sten kastet efter patruljebil

Østjyllands Politi fik onsdag kl. 19.10 en anmeldelse om, at flere unge, maskerede mænd var samlet på Rosenhøj Torv. Der blev sendt flere patruljer til stedet, hvor en stor gruppe unge mænd var samlet foran et pizzeria.

Der var også opsat standerlamper med kraftigt lys, og mændene oplyste, at de var i færd med at optage en musikvideo. Mændene fik besked på, at de, når optagelserne var afsluttet, skulle tage maskeringen af, hvilket de indvilligede i.

Kl. 20.35 fik politiet besked om, at optagelserne nu var flyttet til Søndervangs Allé i Viby, og at der var ved at opstå dårlig stemning på stedet. Der blev sendt en patrulje, der fik kontakt til to af personerne, der oplyste, at optagelserne snart ville være afsluttet, hvorefter de ville køre fra stedet.

Da optagelserne var færdige kørte patruljen ind på Rosenhøj Torv og parkerede bilen. Kort efter blev der kastet en genstand mod patruljebilen, så der lød et højt brag. Det viste sig, at det var en sten, der var blevet kastet mod patruljebilen, der fik smadret venstre baglygte.

Betjentene så ikke, hvem der kastede stenen, og ingen af de tilbageværende personer på stedet ønskede at tale med politiet. Stenen blev sikret, og der blev oprettet en sag vedr. forsøg på vold mod polititjenestemand.

Kommentarer