Stikkende krimidebut: Hvepsestik byder krimigys og sugardating

Den 12. marts 2020 udkommer debutant Line Vester Larsen med sin krimi, Hvepsestik, på Forlaget brændpunkt. Hvepsestik udfolder sig i København og indeholder både klassiske krimielementer og et forfriskende blik på sugardating.

Line Vester Larsen dykker i sin krimidebut ned i fænomenet sugardating, som bliver klarlagt fra flere vinkler gennem en hæsblæsende efterforskning Scenen er sat med et drab i Frederiksberg Have på en ung kvindelig studerende. Krimien leverer desuden levende dialoger og et frisk pust på et krimi-persongalleri.
Krimien giver et indblik i sugardatings nuancerede aspekter, og lader samtidig sine læsere få lov at grine, væmmes og ynkes med holdet af efterforskere og øvrige hovedkarakterer. Hvepsestik tager os samtidig med rundt i hele København, hvor vi kommer helt ind under huden på mistænkte i nervepirrende afhøringer, og efterlader os til slut målløse over alternative drabsmetoder.
Line Vester Larsen uddyber: ”På den kriminaltekniske del fik jeg stor hjælp fra nogle af branchen mest erfarne kræfter inden for kriminalefterforskning og obduktion. Det var vigtigt for mig, at de tekniske detaljer var i overensstemmelse med virkeligheden.”
Forlagschef hos Forlaget Brændpunkt udtaler om Hvepsestik. ”På Brændpunkt udgiver vi kunne kriminalromaner, hvis vi mener, de har noget på hjerte udover at være spændende. Det har Line Vester Larsen i Hvepsestik.”

LINE VESTER LARSEN, f. 1983, er uddannet fra Copenhagen Business School og har en baggrund som kommunikationsrådgiver. Line er født i Aarhus og har boet i Paris og New York. I dag bor hun på Frederiksberg med sin familie. Hun debuterer her med Hvepsestik.