Støjberg roser Belgien for at afvise “dansker” indhyldet i niqab

Inger Støjberg er tilfreds med belgiens beslutning om at afvise den muslimske kvinde, som nægtede af vise sit ansigt ved indrejse. (Foto tv. fra ministerens facebookside. Til højre: Arkivfoto.)

“Stor tak til de belgiske myndigheder og min gode belgiske kollega, Theo Francken. Det er fuldstændig afgørende, at vi ikke lukker folk ind, som ikke vil identificere sig!”

Sådan lyder beskeden fra Udlændinge- og Integrationsminister Inger Støjberg.

Sagen drejer sig om en muslimsk kvinde med dansk statsborgerskab, som forleden blev afvist, da hun landede i lufthavnen i Bruxelles. Afvisningen skete, idet kvinden nægtede at vise sit ansigt ved indrejse, som reglerne ellers kræver.

Men hvis den muslimske kvinde troede, at der ville være opbakning at hente fra de danske myndigheder, så tog hun grundigt fejl.

Tværtimod.

Den ansvarlige minister på området, Inger Støjberg, har nemlig efterfølgende erklæret sin ubetingede støtte til sin belgiske ministerkollega, Theo Francken, som i går udsendte dette Tweet:

LÆS OGSÅ:  Trængte ind i lejlighed med økse, knive og pistol – nu er de dømt

 

 

Inger Støjberg skrev i løbet af lørdag eftermiddag dette svar på sin Facebook-side, der må betegnes som en ubetinget støtte til afvisningen af den indhyldede muslimske kvinde.

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb