Kommende premierminister om terror: “Islam er problemet”

OBS: Boris Johnson bliver formenligt valgt til PM senere i dag. Derfor genudgiver vi denne artikel, som er et par uger gammel (7.jul. 2019).

Den islamkritiske konservative Boris Johnson kan blive Theresa Mays afløser som Storbritanniens premierminister.

Det britiske Konservative partis Boris Johnson er favorit til at efterfølge Theresa May som Storbritanniens premierminister.

Og det kan betyde helt nye og mindre politisk korrekte toner i europæisk politik, når det gælder udlændingepolitik og integration.

Den populære og frimodige konservative har tidligere sagt, at burkaer får kvinder til at ligne postkasser og bankrøvere.

Islam skaber terrorister

Ugen efter, at religiøse terrorister havde bombet tre undergrundstog og en bus d. 7. juli 2005, skrev Boris Johnson en kronik med titlen Just don’t call it war (kopi her) i avisen Spectator.

Det fremgår af kronikken, at han har læst koranen. Hans konklusion er klar, når han skal forklare årsagen til den terrortrussel, der i dag er en integreret del af vores hverdagen. Og for at kunne bekæmpe problemet, er vi først nødt til at kalde det ved dets rette navn, mener han:

“Det betyder, at vi skal af med det første tabu og acceptere, at problemet er islam. Islam er problemet.”

Islamofobi er naturligt

Boris Johnson mener, at enhver ikke-muslim, der læser koranen, instinktivt vil tage afstand til islam.

LÆS OGSÅ:  24-årig “dansk statsborger” dømt for overtrædelse af den danske terrorlovgivning

“Enhver ikke-muslim som læser koranen vil reagere med islamofobi – angst for islam. Det er en naturlig reaktion og lige nøjagtigt, hvad teksten (koranen, red.) ønsker at fremprovokere. Hvis man udelukkende kigger på teksten … er det den mest ondsindede og sekteriske religion når det gælder hjerteløshed mod anderledes troende.”

Boris Johnson udtrykker i kronikken bekymring over, at imamer ikke tager afstand fra koranens brutalitet og han spørger retorisk:

“Hvad sker der i moskeerne og de muslimske skoler? Hvornår er der nogen, der vil bruge det 18. århundredes metoder mod islams middelalderlige røv?”

Bred støtte til islamkritik

Man skulle tro, at de tedrikkende og altid høflige briter ville tage afstand fra en premierminister-kandidat, der tør bruge den slags sprog.

Men måske er briterne ved at være klar til en mere konkret politik, når det gælder udlændingepolitik og islam?

En meningsmåling fra 2018 viste, at hele 24 procent af de britiske vælgere var klar til at støtte et højreradikalt parti, der har anti-indvandring og anti-islam som mærkesag.

Kampvilje

Med sin skeptiske indstilling overfor islam og EU og hans positive syn på frihandel kan Boris Johnson meget vel blive en tæt samarbejdspartner for USAs Donald Trump.

Ingen overraskelse, at mange globalister og statsstøttede medier behandler Boris Johnson med samme “kærlighed”, som de viser amerikanernes folkevalgte præsident.

LÆS OGSÅ:  3 UD AF 6 IMAMER I DANMARK: JØDERNE STOD BAG 11. SEPTEMBER - MUSLIMSK GÆSTELÆRER ER ENIG

Den ånd, som fik briterne til at gå i land på det europæiske kontinent i 1944 og redde os fra Nazityskland kan vågne igen. Og den kan vise sig at blive et alvorligt problem for både islams og EUs imperialisme.

Hvad mener du? Er det fair at sige, at Islam faktisk er årsagen til meget af den terrorisme, som vi oplever muslimer udføre? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder.

OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler.