Stort prisfald på de ældre iPhones efter den nye 11-serie

Er du på jagt efter en ny iPhone? Efter Apple har lanceret deres iPhone 11-serie, er priserne på en række af de ældre modeller faldet markant mere, end hvad de normalvist plejer. Der er derfor rigtig mange penge at spare for dig, der gerne vil investere i en iPhone med kun få år på bagen, der stadigvæk fungerer optimalt. Det kan du læse meget mere om her i artiklen.

Det er bestemt ikke et nyt fænomen, at priserne på de ældre iPhone-modeller falder, når Apple lancerer nye modeller. Dog har du mulighed for at få fingrene i ældre iPhones til priser, der er betydeligt lavere, end hvad de plejer at være. Det giver dig som forbruger af de populære Apple-produkter rig mulighed for at gøre en rigtig god handel, hvis du da ikke behøver at eje den nyeste iPhone 11.

Find en billig iPhone XR, og spar mange penge

IPhone XR er en af de modeller, der er faldet markant i prisen, hvorfor du har mulighed for at finde en meget billig iPhone XR netop nu. Det gælder både, hvis du vil købe en iPhone XR med abonnement og en iPhone XR uden abonnement. Siden lanceringen af Apples 11-serie er iPhone XR faldet med 1.200 kroner, hvorfor du sagtens vil kunne få en fordelagtig iPhone XR-pris i dag.

Dette store fald i prisen for en iPhone XR kan formentlig skyldes, at Apple prøver at løfte det samlede salg af iPhones. Netop af denne årsag sænker de deres priser markant på ældre modeller. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Android-telefoner stadig er billigere end iPhones. Derfor kan dette vise sig at være en god strategi for Apple. På den måde kan de nemlig få bedre fat i førstegangskøberne.

Prisfald på op til 1.200 kroner ved køb af en iPhone 8

Det er ikke kun iPhone XR, du har mulighed for at købe billigere efter lanceringen af den nye iPhone 11-serie. Prisen på en iPhone 8 er tilmed faldet markant. Her er der også sket et prisfald mod op til 1.200 kroner.

Det vil sige, såfremt du ikke har behov for at eje en iPhone 11, 11 Pro eller 11 Pro Max, kan du spare rigtig mange penge ved at se efter de lidt ældre modeller på markedet. Det skal nævnes, at der absolut intet er galt i at investere i iPhones, der ikke har flere år på bagen end disse. iPhone XR blev eksempelvis introduceret i september 2018, og der er derfor stadig tale om en forholdsvis ny model, der virker fuldstændig upåklageligt.

De nye modeller på markedet er ikke meget bedre end de ældre

Det er bestemt ikke sådan, at de nye iPhones er langt bedre end de ældre modeller. Derfor kan du med fordel vælge en iPhone 8 eller en iPhone XR, hvis du ønsker at gøre en god handel og samtidig spare op til 1.200 kroner.

Er du bekymret for at investere i en ældre iPhone på grund af manglende sikkerhedsopdateringer? Du kan her i artiklen læse meget mere om, hvor gammel din nye smartphone maksimalt må være. På den måde kan du blive klogere på, hvor gammel en smartphone du kan tillade dig at investere i, hvis du ønsker at spare penge på en ny telefon.