Stram Kurs: Danskerne skal have lov til at bevæbne sig

Foto: Rasmus Paludan (P) i Struer.

Flere danskere skal have lov til at bære skydevåben på gaden, mener partiet Stram Kurs.

Står det til Stram Kurs skal våbenloven liberaliseres.

Politibetjente og soldater bør ifølge Stram Kurs have lov at bære deres tjenestepistol i fritiden.

Og så skal danskere med den rette godkendelse også have lov at gå med pistol til selvforsvar.

Uden uniform – men med sin pistol

“Jeg ser en række fordele ved, at politibetjente får lov at bære deres tjenestepistol i fritiden”, fortæller Rasmus Paludan (P) til 24NYT. Det gælder for så vidt også soldater:

“Jeg er betænkelig ved, at værnepligtige får lov at gå med pistol i deres fritid. Men fastansatte i forsvaret, der har rutine i at bruge deres tjenestepistol, bør også omfattes af en liberalisering af våbenloven, så de kan bære pistol i fritiden”.

Rasmus Paludan mener, at det generelt er et problem, at muslimer har “inficeret politiet”. Men fordelene ved at give betjente lov til at bære skydevåben udenfor arbejdstiden opvejer ulemperne, mener han.

Bevæbnede civile

Står det til Stram Kurs, skal også almindelige danskere have lov til at bevæbne sig med pistol på gaden.

Men det skal ske under meget høje sikkerhedskrav:

“Skal man som civil have ret til at bære skydevåben til at forsvare sig selv og andre på gaden, skal man virkelig have styr på sit våben og sin jura. Folk skal som minimum have samme skydeuddannelse som politiet. Og de skal gå til jævnlige skydeprøver, som er sværere end dem, politifolk skal kunne bestå.”, mener Rasmus Paludan.

Når det gælder ansøgere til at bære våben på gaden, har Stram Kurs et klart krav.

“Kategorisk er vi imod, at muslimer får lov at gå med våben. Men statsborgere, der er danskere jævnfør Stram Kurs’ definition, og som kan vandelsgodkendes, bør have lov, hvis ellers de kan bestå de teoretiske og praktiske prøver”.

Kriminelle muslimer

Ifølge Rasmus Paludan er det især problemer med kriminelle indvandrere og terrorister, der nødvendiggør muligheden for at bevæbne sig.

“Som situationen er nu, er det nødvendigt at flere danskere er bevæbnede på gaden. Det skyldes de mange kriminelle muslimer”.

Rasmus Paludan bruger Israel som eksempel.

“Jeg synes det er tragisk, for Danmark minder jo efterhånden meget om situationen i Israel. Dér har det vist sig nødvendigt, at almindelige borgere kan bevæbne sig. Det betyder så også, at islamkritikere som mig formenligt vil kunne gå rundt i Tel Aviv uden politibeskyttelse. For dernede ved muslimerne, at hvis de prøver på noget, så vil der ikke gå mange sekunder, før en eller anden bevæbnet civil har klaret sagen”, siger han til 24NYT.

Hvad mener du? Bør danskere have lov til at bevæbne sig? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder.

OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler.

Kommentarer