Stram Kurs: Sverige er blevet et “shithole country” – Danmark skal have grænsekontrol ved Øresund straks

Indvandring har gjort Sverige til et lorteland, mener Stram Kurs’ leder Rasmus Paludan. Partiet ønsker grænsekontrol ved Øresund straks.

Stram Kurs er bekymret over de hundredtusinder af illegale indvandrere og afviste asylansøgere, der render frit rundt i Schengen-området.

Det fortæller partiets leder Rasmus Paludan (P) i et interview med 24NYT.

Stram Kurs ønsker permanent kontrol ved alle Danmarks grænser. Især overgangene mod Sverige er problematiske, mener Rasmus Paludan (P).

Millionhær af vagabonder

Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt har tidligere opfordret til at deportere, hvad han kalder den “millionhær af vagabonder”.

I Stram Kurs er man helt enig.

Alene i Danmark er flere tusinde afviste asylansøgere smuttet mellem fingrene på systemet. RockwoolFondens Forskningsenhed har vurderet, at der i 2016 befandt sig i alt 22.000 personer illegalt i Danmark, et tal der ifølge forskerne er stigende.

Tyske myndigheder har tidligere oplyst, at over en halv million migranter er forsvundet.

I Sverige var det officielle antal af forsvundne asylansøgere i 2015 14.000 – et tal der med stor sandsynlighed er langt højere i dag.

Grænsekontrol

Der er ikke styr på situationen indenfor Schengen, og der er der akut behov for permanent grænsekontrol ved alle grænser, siger Rasmus Paludan (P) til 24NYT.

“Vores politik er, at der skal være grænsekontrol ved alle grænser. Illegale farer rundt over store dele af Europa, og selvom de fleste nok kommer sydfra via Tyskland, kan illegale ligeså godt komme fra Sverige. Mange af de argumenter som gælder for grænsekontrollen mod Tyskland, taler derfor også for grænsekontrol mod Sverige”, mener han.

“Når grænserne er åbne både ud og ind, gør vi det nemt for kriminelle og for de illegale. Næsten hver gang politiet stopper en person på gaden, som de mistænker for at være illegalt i Danmark, viser det sig, at de har ret. Vi skal have kontrol med både hvem der kommer ind og ud af Danmark.”

Lortelandet Sverige

I Stram Kurs mener man, at situationen i Sverige gør, at der er alvorligt brug for grænsekontrol ved Øresund nu og her:

“Sveriges problemer vil jo vokse langt ind i fremtiden, selv hvis Sverigedemokraterne fik statsministerposten imorgen. På kun fire år er landet blevet det, Donald Trump ville kalde et ‘shithole country'”, mener Rasmus Paludan.

“Når man inviterer så mange ind fra en helt anden kultur, har man opskriften på alvorlige problemer. Rigtig mange af indvandrerne arbejder ikk,e og de har en helt anden retsopfattelse. Det vil skabe enorme spændinger, og vi er nødt til at tage vores forholdsregler. Når det så er sagt, så mener Stram Kurs, at Danmark skal have kontrol af ind- og udrejsende ved alle grænser”, siger han til 24NYT.

OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler.