Tag på billig afbudsrejse i 2018

2018 har allerede budt på mange solskinsdage og et helt formidabelt sommervejr. Vi elsker den danske sommer, og vi nyder det til det sidste. Alligevel har de fleste et behov for at komme helt væk, hvor man kan koble af fra hverdagen og de daglige gøremål. Samtidig sætter man også større pris på det herhjemme, når man har været væk i lidt tid. Med en afbudsrejse får du mulighed for nemt og billigt at komme væk fra hverdagen, hvor du kan slappe af og for alvor mærke feriestemningen. Det er en særdeles overskuelig ferieform, hvor du ikke er væk i længere tid, end hvad der lige er nødvendigt.

Gode råd til at finde en billig afbudsrejse

  1. Følg vejrudsigten. Jo bedre vejr det er i Danmark, desto billigere er afbudsrejserne. Derfor tegner 2018 også til at blive et billigt rejseår.
  2. Rejs uden for sæsonen. Hvis det er muligt, så kig efter rejser i maj, juni og august frem for juli, da det ofte vil være billigere.
  3. Vær fleksibel. Jo mere fleksibel du er i forhold til det rejsedag og tidspunkt, afrejselufthavn og rejsedestination, desto større sandsynlighed er der for at finde en god pris.
  4. Overvej om du vælger uspecificeret eller specificeret. Uspecificeret vil ofte være billigere, da du ikke ved, hvad du får. Dog kan det være en god ide at vælge specificeret, hvis du eksempelvis er en børnefamilie og har nogle særlige krav.
  5. Hav is i maven. Vent gerne med at booke til så sent som muligt, med mindre du igen har nogle meget bestemte krav til rejsen, eller hvis I rejser mange sammen. De billigste rejser finder du ofte 1-2 uger før. Du kan også forsøge at kontakte et rejseselskab og høre, om de har et godt tilbud, som de gerne vil af med i sidste øjeblik.

Lækre feriedestinationer

Der er mange muligheder for lækre destinationer, når du tager på afbudsrejser. Ofte kan det en endda være, at du bliver positivt overrasket over et land, fordi du ikke har de store forventninger. Læs mere om afbudsrejser her.