Tag på ø-ferie i Danmark: Kom til inspirationsforedrag med Ødysséen

Til to inspirationsforedag i henholdsvis Odense og Aalborg deler Tine Tolstrup og Sarah Steinitz fra Odysséen deres oplevelser og tips til seværdigheder på øerne i Ø-passet. Tag med og bliv inspireret til et eventyr med ro på, på en af Danmarks mange smukke øer – hvad end du planlægger korte weekendture, endagsture eller en længere rejse eksempelvis i dit sabbatår.

Geograf Tine Tolstrup og sociolog Sarah Steinitz, som er kendt fra Ødysséen, har i et helt år rejst rundt på øerne i Ø-passet med deres bus Øjvind.

Som en del af Landdistrikternes Fællesråds indsats for at booste ø-turismen og Ø-passet kommer kommer Tine og Sarah rundt i landet for at fortælle om de natur- og outdooroplevelser, lokale kulturbegivenheder og de fantastiske mennesker, du kan møde, når du rejser ud på de danske øer. De vil også fortælle om de tanker og refleksioner, det sætter i gang, når man stempler ud af storbyboblen, tager ud til vandkantsdanmark og opdager, at der er mange forskellige måder at leve sit liv på.

De to foredrag afholdes:

  • Tirsdag den 18. august 2020, kl. 19.00 – 21.00 på Kulturmaskinen (Frølageret), Farvergården 7, 5000 Odense C. Du kan tilmelde dig her
  • Onsdag den 16. september 2020, kl. 19.00 – 21.00 på Medborgerhuset Rendsburggade (Foredragssalen), Rendsburggade 2, 9000 Aalborg C. Du kan tilmelde dig her

Læs mere om de 39 øer i Ø-passet på www.oepas.dk, hvor du også kan bestille dit eget pas.

LÆS OGSÅ:  Unge kvinder fortæller om overgreb i slummen

Foredragene er gratis, men kræver tilmelding via billetlinket.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)