Tandlæger fik tæsk – kvindelig ansat blev slået og fik revet en tot hår ud af hovedet

Vold / hærværk mv. – Nørregade, Køge

Kl. 13.51 slog personalet på en tandlægeklinik alarm til politiet, idet en mand havde forøvet vold mod personalet samt ødelagt forskellige effekter, inden han havde forladt stedet.

Politiet kørte til Nørregade, hvor en 42-årig mand fra Haslev blev truffet siddende på en bænk på gaden. Han bekræftede, at han havde været til behandling hos tandlægen, men var utilfreds med den behandling, som tandlægen havde givet ham.

Personalet kunne oplyse, at den 42-årige under behandlingen pludselig var blevet utilfreds og derefter havde kastet en lommelygte efter tandlægen, der blev ramt på øret.

På grund af tumulten i den forbindelse ilede andre ansatte til, hvorefter den 42-årige slog en 40-årig kvindelig ansat et par gange samt rev en tot hår af hende. Herefter kastede den 42-årige en computerskærm og en vase mod et spejl, så der skete skade for et endnu ukendt beløb.

På baggrund af disse oplysninger og de synlige ødelæggelser på tandlægeklinikken anholdt politiet den 42-årige, som blev sigtet for vold og hærværk. Den anholdte mente, at tandlægen også havde udøvet vold mod ham i forbindelse med behandlingen, så sagen undersøges nærmere af politiet. Den 42-årige blev løsladt først på aftenen efter afhøring til sagerne.