Tanker om tiden


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Dårligt er den nye kønne pige i klassen trådt ind ad døren, før den hidtidige darling kaster sig ud i bagtalelse. Typisk pigefnidder. Knapt har Inger Støjberg meldt sin ankomst i den politiske klasse, før Pernille Vermund kaster sig ud i bagtalelse og beskylder hende for hykleri.

Åbent og i den forhadte mainstream presse. Slagsmål internt holdt heldigvis i mange år den yderste venstrefløj udenfor indflydelse, indtil de fandt sammen i EL. Der fandt de desværre en stor leder, der havde de samme tanker som dem. Resten er historie. Og det er mit medlemskab af NB desværre også. Pernille Vermund kan mene hvad hun vil om Inger Støjberg. Hun skal bare ikke mene det i medierne. Ørkenvandring for den mest anstændige del af højrefløjen er det sidste vi har brug for. Inger Støjberg stormer formentlig ind i Folketinget med sine Danmarksdemokrater. Godt hun ikke fik Kristian Thulesen Dahl på vognen. Manden er reelt socialdemokrat, mener ”nu skal det være mere Martin end Muhammed” og stod ikke distancen i DF. Det ville have kostet stemmer. Nu ser det ud til, at Inger skal finde mindst 20 kandidater til en plads i Folketinget.

Det bliver spændende at se hvem, udover den fine Peter Skaarup, der kommer med ombord. Jeg har tidligere påstået, at alle mink skulle aflives pga. en underhåndsaftale mellem S og støttepartierne. Altså uofficielle aftaler og udenfor det nok så berygtede forståelsespapir. Eneste ultimative krav i forbindelse med aftalerne er, at det aldrig må koste Mette posten som statsminister og slet ikke en retssag. Det ser ud til, at jeg får ret på det felt. Bliver der blåt flertal efter efterårets valg til Folketinget, kan en Inger Støjberg med måske 20 mandater bag sig dog få en afgørende indflydelse og alligevel fremtvinge en rigsretssag. Og det vil ikke være pigefnidder, skal jeg hilse og sige, Pernille Vermund. Jeg er egentlig spændt på, hvad der sker. Når en måske kommende stjerne i Socialdemokratiet, borgerrepræsentant i Kbh.

LÆS OGSÅ:  Hvem forstår mon det politiske slagsmål i Region Hovedstaden ? Drop politisk person-fnidder og tænk på borgerne

Laura Rosenvinge, kan udtale, at undervisning i køn og normer er for vigtig en opgave at overlade til forældrene, og må overlades til Normstormerne, må der simpelthen komme en reaktion fra centralt hold i S. Måske endda fra Mette F. der godt nok har mistet al troværdighed og respekt, men bliver nødt til at melde ud, om det er officiel S-politik. Så ved vi op til valget, hvor vi har S på det område. For hvad Laura Rosenvinge mener, det mener Pensions-Arne og hans kolleger næppe. En kvinde af anden etnisk herkomst, Geeti Amiri, udtaler i Berlingske om Tinder-dating, at ”Hvis en etnisk dansk mand kunne finde ud af at kurtisere i stedet for at skrive en besked, der lyder som en henvendelse fra myndighederne, ville vi ørkenprinsesser glemme de fem søjler og bønner. Nogle vil sidde klar til at fortælle mig, at det handler om islam. Men udover, at jeg er en elendig muslim, har jeg en kedelig konstatering. Det handler ikke om islam, men derimod om, at i Danmark er romantikken død”. Milde Himmel. Det er da vist at generalisere og svine danske mænd og Danmark til, endda noget mere end at udråbe muslimer og deres fejlslagne, dysfunktionelle hjemlande som et problem.

I øvrigt skal jeg ud fra mange års erfaring fortælle, at ikke mange danske mænd har haft held med at kurtisere en muslimsk kvinde, derimod har mange mænd fortrudt bittert, at de gjorde det. Vis mig blot en god håndfuld eksempler på et ægteskab af en etnisk dansk mand og en muslimsk kvinde. Jeg skriver bevidst kun ”dansk mand” om etniske danskere, fordi jeg ikke betragter alene fysisk bopæl i Danmark, med åndelig bopæl i dit muslimske hjemland, og tilknytning til arbejdsmarkedet, som kvalificerende til at blive kaldt dansk. Gifter du dig kun muslimsk, taler du udenlandsk sammen med din familie og udenlandske kolleger, har du ingen venner af dansk oprindelse, kun arbejdskolleger og ved kriminalitet, holder du med dit hjemlands hold ved fodboldkampe, synger du ikke danske sange eller hører dansk musik, læser du ikke danske bøger eller aviser, spiser du ikke dansk mad, holder du ikke dansk jul? Ja så er du ikke dansker i min optik. Så er du muslimsk udlænding bosat i Danmark. Og dem har vi rigeligt af. Den danske sang er en ung blond pige.

LÆS OGSÅ:  1813. Respektløs betjening af borgerne i julen

Den må man ikke synge på CBS længere på grund af en enkelt afroamerikansk, LGBT-person der føler sig krænket. Hvorfor hulen sagde rektor dog ikke bare, at hun skulle lade være med at spilde hans tid med sådan noget pjat? Det kunne have stoppet det der. På den anden side kunne det også have medført en shitstorm fra et par hundrede åndeligt udfordrede, socialistiske fjolser. Og det kan i dagens Danmark jo koste både ære og stilling.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)