Tankmad får kvalitetsløft med nyt madkoncept

Circle K lancerer i samarbejde med Maaltidet et nyt madkoncept i tre nyrenoverede butikker ved Vejle og Odense, hvor du nu kan få et lækkert og varmt måltid mad i rolige omgivelser. Det fejrer Circle K i dag ved at tilbyde alle, der kommer forbi, halv pris på bl.a. pizza lavet på håndæltede bunde, kylling i karry og lasagne.

Mange forbinder tankstationer med en tyk lugt af friture, svedne pølser og daggammel kaffe. Men Circle K går nye veje for at imødekomme et stadig større ønske fra deres kunder om mad lavet på gode råvarer og med masser af smag. Ginger shots, cafe latte og smoothies suppleres nu af et nyt madkoncept med bl.a. lasagne, kylling i karry og pizzaer lavet på håndæltede bunde. Det nye madkoncept kan indtil videre nydes i de tre nye butikker ved Vejle og Odense, hvor du i rolige og hyggelige omgivelser kan få påfyldt energi – ikke bare på bilen, men også i maverne.

”Den nye bølge af spændende street food over alt i landet har vist os, at ’hurtig’ mad sagtens kan konkurrere med måltider lavet i ens eget køkken. Mad på farten kan sagtens både smage godt og være lavet på friske og udvalgte råvarer. Det er den tendens, vi har taget til os på disse tre nye steder i Danmark, og som vi har ambitioner om at udfolde i flere af vores butikker de kommende år,” siger Ann Kirstine Havsteen, Marketing- og kommunikationsdirektør hos Circle K.

Gode råvarer og kærlighed til maden

Bag udviklingen og produktionen af de nye retter står Maaltidet. Her er ambitionen altid at bruge de bedste råvarer og konstant udvikle sig.

”En af vores vigtigste værdier er altid at lave alting fra bunden og give folk et godt, hjemmelavet måltid. F.eks. er dejen til vores pizzaer altid håndæltet, og vi har oplært alle medarbejdere, så de ved lige præcis, hvordan en pizza skal tilberedes og bages. På den måde sikrer vi, at folk på farten ikke bare får en pizza, men en pizza, som var de på en italiensk restaurant i Rom,” siger Christian H. Johansen, stifter og medejer af Maaltidet.

Retterne er nøje udvalgt i samarbejde med Circle K, så der er noget for enhver alder og smag – og der er også tænkt på dem, der ikke spiser kød.

Spiseområder med plads til hygge

De tre nye butikker er blevet totalrenoverede, så man i dag kan sidde i et hyggeligt spiseområde og få en velfortjent pause fra køreturen. De nye spiseområder er holdt i lyst træ og varme farver, hvilket sammen med et behageligt lys og grønne planter indbyder til, at man slår sig ned for en stund og nyder sin mad – hvad enten man kommer alene på vej til møde eller sammen med sin familie.

Fejringen af Circle K’s nyrenoverede butikker finder sted fredag d. 18. maj ved Skærup Øst, Skærup Vest og Kildebjerg ved henholdsvis Vejle og Odense.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb