Tendenser inden for sportsvæddemål i Skandinavien

At spille på sport og vinde penge på dette er en kæmpe trend, der hele tiden udvikler sig. Det gælder både i Skandinavien, men også i resten af verden. Nye spilmuligheder opstår konstant, og det går hurtigt med forandringerne online. En naturlig udvikling for det er bare sjov at få pulsen op med lidt betting.

Sport er populært

Skandinaviere elsker sport. Både at dyrke det selv, men også at spille på det. I Danmark er det 61 procent af den voksne befolkning, der dyrker en eller anden form for aktiv sport. I Sverige er tallet faktisk lidt højere, men Norge er på tilsvarende niveau. Og rigtig mange af disse aktive sportsudøvere elsker også at spille online på sport. Nogle sportsgrene er naturligvis mere udbredte end andre. Vi kigger på et par af dem her.

Populære sportsgrene i Skandinavien:

  • Fodbold
  • Cykelsport
  • Skiløb
  • Håndbold
  • Ishockey

Spil på fodbold er meget udbredt

Foldbold er nationalsporten i Danmark, og en meget stor sport i både Norge og Sverige. Derfor er det altid populært at spille på fodbold i de skandinaviske lande. Specielt den engelsk fodbold er en eftertragtet ting at spille på i alle tre skandinaviske lande, men de lokale ligaer er også et yndet spillemål. Hos betfair Norge kan du naturligvis spille på blandt andet Eliteserien eller en række af de mindre rangerende ligaer. I Sverige er det populært a spille på Superettan, der er den bedste række, men ellers også på kampe fra 1. division og 2. division.

I Danmark går Superligaen snart ind i en meget afgørende fase. Der er kun få kampe tilbage i grundspillet, og flere af de helt store klubber er i fare for ikke at komme med blandt de sidste seks klubber, hvilket er et absolut must for storklubber som FC København, Brøndby IF og FC Midtjylland. I Danmark kan du også spille på 1. division, der i skrivende stund er lige midt i grundspillet.

Skisæsonen nærmer sig

I Sverige og Norge er det ekstremt populært at spille på diverse skikonkurrence. I november bliver der for alvor taget hul på den alpine World Cup, der indeholder afdelinger i både Europa, Asien og Nordamerika.

Sæsonens højdepunkt er VM i Courchevel-Meribel, der afvikles til februar og traditionelt er en af årets helt store sportsbegivenheder. Der dystes om 54 medaljer i seks forskellige discipliner den 6. til 12. februar, og det forventes at 600 skiløbere fra 75 forskellige nationer fra hele verden deltager og 20.000 tilskuere ser på.
Men det er mindst lige så populært at spille på langrend og måske især på skiskydning i de skandinaviske lande. Og det er der rigtig stor mulighed for over hele vinteren.

Håndbold er populært

Håndbold spille jo indenfor. Så derfor er det en vintersport. Og det er en meget populær en af slagsen. Specielt de danske håndboldligaer er blandt de absolut stærkeste i verden. Til denne sæson har Aalborg Håndbold hentet profilen Mikkel Hansen, der tidligere er blevet kåret til verdens bedste håndspiller til klubben, og dette har givet et yderligere hype om den danske mandlige håndboldliga.

Svenskerne elsker ishockey

Sverige er et rigtigt ishockeyland. Og den svenske ishockeyliga, SHL, er måske den tredjebedste i verden. Med krigen mellem Rusland og Ukraine, der har indvirket meget på KHL-ligaen, kan den svenske ishockeyliga måske ligefrem tillade sig at kalde sig den bedste ishockeyliga i Europa. Med storhold som Malmø FF, Djurgården, Leksan, Södertalje er det også interessant for danskere og nordmænd at spille på kampe i SHL, hvor der spiller mange danskere og nordmænd.

Sæsonens ishockey-VM skulle oprindeligt havde været spille i St. Petersborg til maj. Men det internationale ishockeyforbund har frataget Rusland værtskabet og i stedet skal der spilles i henholdsvis Tampere i Finland og i Riga i Letland. Endnu en enorm begivenhed, som mange skandinavere elsker at spile på.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)