Terrorangreb: Tre jøder skudt – ung mor blandt de dræbte

En palæstinenser angreb for få timer siden endnu engang tre tilfældige isrealere, da han med en riffel åbnede ild ved et industroområde i Barkan.

Israelske myndigheder har oplyst, at der er tale om et terrorangreb. En kvinde i 50’erne er såret med skud i overkroppen. En ung mand og en ung kvinde blev ligeledes ramt af skud. De blev kort tid efter erklæret døde. Det skriver flere israelske nyhedsmedier.

En af dræbte er, den en ung kvinde, Kim Levengrond Yehezkel (billedet). Hun blev 28 år og var for kort tid siden blevet mor.

Den myrdede kvinde, Kim Levengrond Yehezkel (billedet), er 28 og og mor til en baby. Gerningsmanden er på fri fod.

Palæstinensiske myndigheder har allerede udtrykt stor ros og kaldt angrevet for “heroisk”.

Danske skattekorner ender som udbetaling til palæstinensiske terrorister – udenrigsministeren fortsætter udbetalingerne

Det Palæstinensiske Selvstyre støtter hvert år terror mod jøder med milliader af kroner. Dette er en fast post på den palæstinensiske finanslov. Samtidig overfører Danmark hvert år et stort millionbeløb til Selvstyret – bl.a. via EU, velviden at store dele af den udenlandske bistand til palæstinenserne havner som støtte til terror.

Udenrigsminister Anders Samuelsen (LA), kunne i torsdag oplyse, at han nu er kommandør.
“Nyhed”, kaldte han det selv. Samuelsen er dog tavs omkring terrorangreb på jøder. (Foto fra A. Samuelsens Facbook-side)

Den danske udenrigsminister, Anders Samuelsen (LA), fordømmer som regel ikke palæstinenske drab på jøder i Israel. Det er heller ikke sket denne gang.

For nyligt trak USA sin økonomiske bistand til palæstinenserne af samme årsag, idet præsident Trump ikke ønskede at amerikanske skattekroner skal finansiere palæstinensisk terrorisme.

Læs mere om Det Palæstinensiske Selvstyres finansiering af terror mod jøder her: Palæstinensisk Selvstyre klar med nyt budget: 2,2 mia. kroner afsat til terror.

LÆS OGSÅ:  Find brækposen frem: DRs kvalmende artikel nærmer sig Fake News