Thailand – et populært rejsemål i Asien

I mange år har Thailand været en populær feriedestination for mange danskere. Thailand er nemlig et land med sol, strande, flot natur, livlige byer og en venlig befolkning, der tager godt imod turisterne. På alle tider af året kan du nyde et dejligt ophold i det asiatiske land, og de gode flyforbindelser gør det let og sikkert at komme frem og tilbage.

Familieferie med valuta for pengene

Rejser til Thailand er eftertragtede hos ikke bare festglade og eventyrlystne unge mennesker, men også blandt familier med både store og små børn. Du får meget for pengene og mange hoteller gør en særlig indsats for at sikre at hele familien får et luksuriøst og afslappende ophold. De mange flotte strande og de varme temperaturer tiltrækker med gode grunde et stort antal danskere hvert år. Desuden byder det thailandske køkken på lækker og visuelt indbydende mad, der tilberedes med friske ingredienser, så som skaldyr, limefrugt, kokosmælk, chili og citrongræs. De fleste af os kender allerede lidt til madkulturen, da den også har taget rejsen til det danske køkken.

Et land med spændende kontraster

Kongeriget Thailand er ikke kun kendt for sine tropiske strande. Arealmæssigt er det et stort land, der rummer et væld af muligheder for mindeværdige oplevelser. Her finder du fredelige landsbyer i smukke naturskønne omgivelser, regnskove med sjældne dyrearter og livlige storbyer. Du har for eksempel helt sikkert hørt om hovedstaden Bangkok, som blandt andet er kendt for sit pulserende natteliv. Byen rummer mange spisesteder, der er et besøg værd, lige fra gourmetrestauranter til lokale gadekøkkener med autentisk thaimad. I Thailand er der plads til mange typer turister, og du vil støde på alt fra blandt andre rygsæksrejsende, der er ude for at se det meste af verden, rejsegrupper på all inclusive ophold, samt kvalitetsbevidste ældre personer på jagt efter kultur og storbyferie.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)