Thy Frokost – ny øl fra Årets Danske Bryggeri Thisted Bryghus

Øl er en fantastisk drik, men nogle gange har man brug for at slukke tørsten, uden at man ønsker virkningen fra øllets alkohol. Derfor sender Thisted Bryghus nu en øl med kun ganske lidt alkohol på markedet : Thy Frokost.

Øl er en fantastisk drik, men nogle gange har man brug for at slukke tørsten, uden at man ønsker virkningen fra øllets alkohol.

Derfor sender Thisted Bryghus nu en øl med kun ganske lidt alkohol på markedet : Thy Frokost med 2,3% alkohol.

– Vi har hos de danske forbrugere mærket en stor og stigende interesse for øl med lavere alkohol, og vi synes vi her har et rigtig godt alternativ til traditionel øl og søde læskedrikke, fortæller Adm. dir. direktør Aage Svenningsen.

Beer bottle isolated on white background. Clipping Path

Og han bakkes op af brygmester Antoni Aagaard Madsen.

– som et alternativ til vores dejlige pilsnere, har vi brygget denne lette pilsner og tilføjet mere karamelmalt for mere fyldighed. Thy frokost er en dejlig let pilsner, som går fantastisk godt sammen med det traditionelle danske frokostbord, påpeger han.

Han fortæller, at øllen gør sig bedst ved en serveringstemperatur 5-7˚C.

Den nye frokostøl er netop sendt i handlen. Thy Frokost er årets femte nye øl fra Thisted Bryghus. Tidligere på året sendte man de tre økologiske specialøl Liége,  Øl Spelt og Øl Rug på markedet samt den kraftige Barley Wine : Rum’N Beer.