To arabere truede ansatte med brødkniv – politiet søger vidner

Foto: Rigspolitiet

Røveri – Roskilde.

Kl. 2138 blev anmeldt om et røveri i Dagli’Brugsen, Klosterengen. Røveriet sket mellem kl. 2113 og 2123. To gerningsmænd beordrede en kvindelig og en mandlig ansat ind i butikken under trusler med knive. I forretningen røvede de to skrabelodder, hvorefter de forsvandt fra stedet.

Gerningsmændene beskrives som:

A, mand, mellemøstlig af udseende, 25-29 år, 170-175 cm høj, muskuløs, stor næse, skægstubbe, talte arabisk med medgerningsmanden, og talte dansk med accent, iført grå hættetrøje, halsedisse for underansigt, handsker og sorte bukser og sko. Truede med stor brødkniv.

B, mand, mellemøstlig af udseende, 22-27 år, 175-180 cm høj, spinkel af bygning, sort hår, talte arabisk, iført sort hættetrøje med lys skrift eller logo på brystet, sorte bukser og grå sko.

Politiet undersøgte stedet og omgivelserne uden at finde frem til gerningsmændene. Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har hørt eller set noget i relation til røveriet, eller som på anden vis har kendskab til gerningsmændene. Ring på 114.

Del gerne artiklen på FacebookShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
     

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kan du lide vinklingerne på 24NYT? Få avisen leveret gratis på mail

Del gerne artiklen på Facebook:

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb