To mænd anholdt for overfald på hundelufter

Torsdag kl. 08.05 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra en 65-årig mand, der var blevet overfaldet ved Nørre Allé/Vesterbro Torv i Aarhus. Den 65-årige mand har forklaret til politiet, at han var ude at gå tur med sine hunde, da han gik forbi to mænd, der stod på fortovet og spyttede. Den 65-årige mand havde henvendt sig til dem og kommenteret på spytteriet, hvorefter han var gået videre.

Kort efter kom han tilbage igen og kunne se, at de to mænd stadig var på stedet. Den 65-årige mand har forklaret, at de to mænd kom helt tæt på ham og sagde nogle ubehagelige ting, hvorefter den ene slog ud efter ham flere gange, mens den anden satte hænderne i lommen og udtalte, at han havde en kniv, og at han ville slå ham ihjel.

Den 65-årige mand stillede sig ud på vejen for at få andres opmærksomhed, hvorefter han blev slået i hovedet af den ene af de to mænd. Herefter steg to forbipasserende mænd ud af en bil og stillede sig imellem parterne.

Da politiet ankom til stedet, var de to gerningsmænd stadig i området. Den ene, en 24-årig mand, blev anholdt og sigtet for vold mod den 65-årige mand, mens den anden, en 23-årig mand blev sigtet for trusler på livet.