Site icon 24NYT

To sigtet for at blotte sig for børn

Foto: RIgspolitiet

To sigtet for blotte sig ved Søborg Hovedgade

Københavns Vestegns Politi bad i januar offentligheden om hjælp til at identificere en blotter, som sættes i forbindelse med tre blufærdighedskrænkelser i Søborg og Buddinge.

Københavns Vestegns Politi efterforskede tre anmeldelser om blufærdighedskrænkelse, hvor en mand henvendte sig til piger fra 6 til 12 år og blottede sig for dem.

Krænkelserne fandt sted inden for 18 dage i december 2018 og januar i år på sidegader til Søborg Hovedgade nær skoler og/eller fritidsklubber – hhv. på Frødings Alle 21/12-18, Aakjærds Alle 4/1-19 og Christianehøj 7/1-19.

Politiet offentliggjorde den 21. januar en film af ringe kvalitet og bad offentligheden om hjælp til identificere gerningsmanden.

Flere henvendelser fra borgerne

Efterfølgende rettede flere borgere henvendelse med oplysninger, som sammen med yderligere efterforskning førte til anholdelser, sigtelser og ransagninger hos to mistænkte – en mand midt i tyverne og en mand først i halvtredserne fra lokalområdet.

”Vores videre efterforskning gav os grundlag for at mistænke, at to forskellige gerningsmænd stod bag de tre krænkelser – derfor har vi rejst sigtelse mod dem,” siger efterforskningsleder Henrik Hougaard, Københavns Vestegns Politi.

Han tilføjer, at begge mistænkte nægter at have krænket nogen, og at sagen aktuelt er til juridisk vurdering hos anklagemyndigheden.

”Ved offentliggørelsen opfordrede vi andre, som måtte have været udsat for noget mistænkeligt i området, om at kontakte os. Siden har vi ikke fået yderligere anmeldelser – hverken forudgående eller efterfølgende,” siger Henrik Hougaard.

Filmen og signalement er den mistænkte er fjernet fra Københavns Vestegns Politis hjemmeside og Facebook.

Exit mobile version
Click to listen highlighted text!