To unge kvinder sat i forbindelse med overfald er nu identificeret

Med borgernes hjælp er to unge kvinder, som blev sat i forbindelse med et overfald begået på Lyngby Station den 13. maj 2019, nu med meget stor sandsynlighed identificeret.

Nordsjællands Politi efterlyste den 27. juni to unge kvinder i forbindelse med et overfald, som fandt sted mandag den 13. maj på Lyngby Station. På baggrund af de mange henvendelser fra borgere, som mente at kunne genkende de to kvinder, er de nu med stor sandsynlighed blevet identificeret.

– Jeg vil gerne takke borgerne for, at de endnu en gang har hjulpet os, også selv om billederne ikke var helt skarpe. Det er opløftende at opleve, at vi altid kan regne med hjælp fra den kant, lyder det fra politikommissær Jørgen Lyster Christensen.

Af de mange henvendelser, som Nordsjællands Politi modtog, pegede flere af dem på de samme navne, og derfor fjernes billederne af de to kvinder nu, da de ikke længere er efterlyst.

– Vi skal nu arbejde videre med sagen og kontakte nogle af borgerne for at få uddybet deres henvendelser. Hører man ikke fra os, betyder det, at vi har de oplysninger, vi skal bruge, men vi sætter stadig stor pris på, at de har taget sig tid til at kontakte os, slutter Jørgen Lyster Christensen.