To unge mænd skudt

To mænd ramt af skud på Kappelvænget i Aarhus Vest Østjyllands

Politi fik tirsdag den 18. juni kl. 0035 en anmeldelse om, at to yngre mænd var blevet ramt af skud på Kappelvænget i Aarhus Vest.

Politi fik tirsdag den 18. juni kl. 0045 en anmeldelse om, at to yngre mænd var blevet ramt af skud på Kappelvænget i Aarhus Vest.

Der blev straks sendt flere politipatruljer og ambulance til stedet, der kunne konstatere, at de to mænd var blevet ramt af skud i benene. De er begge kørt til behandling på Aarhus Universitetshospital, og er uden for livsfare.  Østjyllands Politi har hele natten intensiveret patruljeringen og arbejdet på gerningsstedet.

Der er afspærret på Kappelvænget, og gerningsstedsundersøgelserne pågår i øjeblikket og forventes at vare resten af natten.

LÆS OGSÅ:  Skyderi i frisørsalon – nu er 21-årig mand på anklagebænken

Politiets efterforskning har indtil videre afdækket, at der blev afgivet flere skud på Kappelvænget, hvorefter flere gerningsmænd kørte fra stedet i en bil. Bilen blev set køre fra Kappelvænget og herfra i ukendt retning.

Vidner bedes kontakte politiet Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, der kan have set eller hørt skyderierne på Kappelvænget, set flugtkøretøjet i nat, eller som i øvrigt kunne ligge inde med oplysninger om sagen, der kunne være relevante for politiet.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Kommentarer