Tør du stole på Løkkes garantier?

I dag sætter Løkke sin underskrift på en FN-pagt, der betyder, at Danmark i praksis ikke vil kunne opretholde national selvstændighed på indvandringsområdet.

Løkke siger, at han garanterer, at FN-pagten ikke vil få konsekvenser for Danmark. Er der nogen i dette land, der stoler på Løkkes garantier?

Juridiske eksperter både i og uden for Danmark har advaret om, at FN-pagten bliver normdannende i forhold til fremtidig global indvandringspolitik.

 

En af Afrikas førende migrationsforskere, Mehari Taddele Maru, er ikke i tvivl: ”Det begynder med bløde principper, men sådanne FN-initiativer medfører moralske forpligtelser, som bliver globalt normsættende for, hvordan love skal fortolkes. Med tiden vil pagten omdanne de bløde normer til bindende bestemmelser”.

Det er der mange fortilfælde for. F. eks. FN’s Agenda 21, en 300 siders plan for at opnå bæredygtig udvikling i det 21. århundrede, som blev vedtaget på en FN-konference i Rio de Janeiro i 1992.

Landene skrev under på planen, fordi den formelt ikke var juridisk bindende. Men meget hurtigt er alle mulige grønne politikere og lobbyister begyndt at bruge den som en undskyldning for at gennemtrumfe politiske initiativer, som reelt var bindende.

Løkkes underskrift på en FN-pagt, der fremmer migration, er i strid med både DF’s paradigmeskifte og befolkningens holdning til indvandring, idet meningsmålingerne viser, at 64 pct. af danske vælgere ønsker et stop for muslimsk indvandring. Men Danmarks elite er ligeglad med almindelige danskere. De har bare at rette ind efter dens pibe.

Læs mere her.