Træt af kolde tæer? Tag på langtidsferie og få varmen

Foto: Unsplash

Annoncørbetalt indhold

Mens nogle holder meget af indehygge og at putte sig i tæpper og varmt tøj, kan vinteren i Danmark for andre føles uendelig og som en tid, der næsten ikke er til at komme igennem. Hvis man har mulighed for det, kan man i det tilfælde overveje at tage på en længere rejse til et varmt sted, og netop det ser vi nærmere på her. Læs med og få gode råd til at få varmen.

Netop varmen kan det knibe med om vinteren i Danmark, og derfor vælger mange da også at tage en uge sydpå i løbet af vinteren. Andre vil helst være herhjemme og nyde sneen, når den er her, eller bare at hygge sig indenfor.

Rejs tilbage i tiden, tag til Cuba

Et af de steder man kan overveje, når man tænker på at tage på langtur, er Cuba. Her er der dejligt varmt og der er masser af skønne ting at opleve. For at komme ind i Cuba kræves der visum, og på e-visa.dk kan du finde information om, hvad du skal være opmærksom på, når du vil søge visum. Selvom ekspeditionstiden oftest er relativt kort, er det en god idé at være ude i god tid, så man ikke risikerer at visummet strandede i posten eller at man havde udfyldt papirerne forkert.

Et eventyr down under

Skal vi op på den helt store klinge, kan man overveje en tur down under. Dette er et rejsemål, der burde være alle mennesker forundt, for her venter virkelig et eventyr. Dette gigantiske land byder på et væld af seværdigheder, særligt indenfor kategorien naturoplevelser. De fleste har nok hørt om Ayres Rock, men kender du Wave Rock, Devils Marbels og Great Ocean Road?

Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien, og selvom der generelt er køligere i den sydlige del af landet, lover vi at du ikke kommer til at fryse. Det skulle da lige være, hvis du på grund af varmen fortrækker til et shoppingcenter med aircondition, men udenfor er der ingen fare på færde.

Sydeuropa kan også noget

Hvis du ikke har mod på at rejse så langt som til Australien, kan du overveje en af de canariske øer. Her kan du leje dig ind på et hotel i nogle uger og bare nyde solen og varmen. Langtidsferier i Europa er noget, flere og flere pensionister benytter sig af, og det forstår man godt, for her er der ingen børnebørn der skal hentes, bil der skal vaskes eller græs der skal slås, nej her skal man bare slappe af og nyde det.

Der er altså flere muligheder for at få varmen og komme væk fra det kolde nord, når kalenderen melder vinter. Tilbage er der kun at sige “god ferie”.