Trafikcafé for ældre blev et tilløbsstykke

Rådhuskælderen blev fyldt da der var Trafikcafé for ældre, som fik gode råd om alt fra elcykler til trafiksikkerhed.

Hvad skal man særligt være opmærksom på, når man er kommet i kategorien ”ældre trafikant”? Det var temaet for denne Trafikcafé, der blev en succes med 120 deltagere, som fik gode råd og ideer om alt fra elcykler, motion og til trafiksikkerhed. Bag Trafikcafeen stod Ældre Sagen Fredensborg, Nordsjællands Politi og Fredensborg Kommune.

”Det var dejligt at se så mange interesserede borgere, der ville vide mere om trafiksikkerhed, og jeg tror og håber, at de fik en masse nyttig viden med sig hjem, så vi også på den måde forebygger ulykker i trafikken. Og så vil jeg gerne sende en stor tak til Nordsjællands Politi og Ældre Sagen for et godt samarbejde om arrangementet”, siger Freja Brabæk Kristensen, der er formand for Infrastruktur- og Teknikudvalget, som bl.a. har til opgave at forbedre trafiksikkerheden i kommunen.

Michael Huusom fra Ældre Sagen Fredensborg, som var med til at arrangere Trafikcafeen, er også tilfreds:
”Det er et vigtigt område at tage fat på, for ellers kan ældre hurtigt blive en udsat gruppe i trafikken. Erfaringen viser, at de ældre er erfarne og dygtige trafikanter, som passer godt på sig selv og andre. Men erfaringen viser desværre, at de ældre, som bliver kvæstet ved en trafikulykke, bliver forholdsvis hårdt ramt og har sværere ved at komme op i gear igen. Derfor er forebyggelse endnu vigtigere for de ældre”.

LÆS OGSÅ:  Hvor lavt kan man synke? "Barnebarn" forsøgte at snyde mormor – politiet advarer andre