Tre indvandrere sigtet for gruppevoldtægt af teenage-pige – en dansk mand filmede angiveligt voldtægten

Bag den gruppevoldtægt, som en kun 15-årige pige blev udsat for natten til i går, står angiveligt tre indvandrere samt en dansk person, som har menes at have filmet episoden.

Det oplyser TV2, som var tiltede under dagens grundlovsforhør. Den ene af de sigtede er tidligere straffet.

“De tre andre mænd er ikke straffet. To af mændene er 18 år gamle, mens de resterende to er henholdsvis 17 og 19 år gamle. Tre af mændene er af anden etnisk herkomst end dansk, mens den sidste er dansk af udseende.

De sigtede nægter sig skyldige i voldtægt, men erkender, at de har haft sex med pigen.”, skriver TV2 ØST.

De fire sigtede er henholdsvis 19 år og to gange 18 år, den fjerde er 17 år.

Den 17-årige blev under retsmødet assisteret af en fra den sociale døgnvagt og en kurdisk tolk, oplyser TV2.

 

Sigtelsen mod de fire mænd lyder på ”i forening og ved forudgående aftale eller fælles forståelse at have tiltvunget sig samleje med pigen mod hendes vilje”.

Alle fire nægter sig skyldige.

De tre sigtede som er af anden etnisk herkomst erkender dog, at de har haft samleje med pigen, men hævder, at det skete med hendes accept. Det skriver Den korte Avis;

”Hun havde ikke sagt stop,” lød deres forklaring ifølge TV 2 Øst under grundlovsforhøret.

LÆS OGSÅ:  Ung kvinde forsøgt voldtaget af lugtende og usoigneret indvandrer – politiet beder om hjælp

Gruppevoldtægten blev optaget på video

Under grundlovsforhøret kom det også frem, at den fjerde mand, der angiveligt er dansk, ikke har deltaget i gruppevoldtægten. Han menes derimod at være manden, der filmede episoden med sin mobiltelefon.

Også han blev varetægtsfængslet af dommeren.

En væsentlig del af grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre af hensyn til efterforskningen, men i den åbne del blev det oplyst, at den ene sigtede er tidligere straffet for vold, røveri, afpresning og vidnetrusler. Det oplyser TV 2 Øst.

Hvordan mener du, at de danske domstole bør straffe i sager om gruppevoldtægt af mindreårige piger? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder og del gerne artiklen på Facebook.