Tre kvinder i 20’erne forsøgt voldtaget · 30 årig er nu fælgslet

Foto: Rigspolitiet

En 30-årig mand fra Aalborg blev  fredag fængslet i fire uger, frem til 14. december 2018, sigtet for flere tilfælde af forsøg på seksuelle overgreb, der alle er begået i Aalborg.

Det skete ved et grundlovsforhør i Retten i Aalborg, der blev afholdt for lukkede døre.

Nordjyllands Politi skred i går – 16. november 2018, kl. 10.25, efter en længere efterforskning – til anholdelse af en 30-årig mand, som politiet mistænker for at være gerningsmand til i alt fire alvorlige forhold: 3 tilfælde af forsøg på voldtægt samt et tilfælde af blufærdighedskrænkelse.

Der er tale om seksuelle overgreb, der alle sker i perioden fra februar 2018 til oktober 2018 i området omkring Østerbro, Bonnesensgade, Østre Havnegade og Østre Anlæg i Aalborg.

”Det er alvorlige sager. I alle sagerne ser vi en ensartet fremgangsmåde: Unge kvinder, der er på vej hjem fra en tur i byen, bliver overfaldet af en gerningsmand,” siger lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Politiet har siden den første anmeldelse i sagen i februar 2018 efterforsket intenst for at finde gerningsmanden.

”Vores efterforskning har været massiv. Vi har blandt andet afhørt de forurettede, vi har afhørt de forskellige vidner, og vi har gennemgået timevis af videoovervågning – og det er de disse efterforskningsskridt, der er med til at lede os på sporet af den formodede gerningsmand, som vi altså i dag kunne anholde og fremstille i grundlovsforhør,” forklarer vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Da grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre, så har politiet ingen yderligere kommentarer til sagen.

Kort om sagerne:
Den 11. februar, kl. 01.05, forsøges en 21-årige kvinde voldtaget i området omkring Bonnensgade og Østre Anlæg. Efter at forurettede råbte op, flygtede gerningsmanden.
Den 25. marts, kl. 05.30, udsættes en 25-årig kvinde for blufærdighedskrænkelse på Bonnensgade, idet forurettede beføles.
Den 21. oktober, kl. ca. 04.10, forsøges en 23-årig kvinde voldtaget i området omkring Østerbro i Aalborg. Forurettede flygtede ind i sin lejlighed.
Den 21. oktober, kl. ca. 05.15, forsøges en 21-årig kvinde voldtaget i området omkring Østre Havnegade i Aalborg. Efter at forurettede råbte op, flygtede gerningsmanden

Kommentarer