Tre mænd anholdt i rockerrelateret narkosag

Efter længere tids efterforskning har Sydsjællands og Lolland-Falsters politi anholdt tre personer for at stå bag organiseret handel med stoffer i Næstved. Der er tale om tre mænd på 31, 32 og 38 år, og sagen har en klar forbindelse til rockermiljøet. I forbindelse med anholdelserne har politiet fundet hash og et større pengebeløb.

Det er politiets opfattelse, at de anholdte har haft en styrende rolle og via sælgere dagligt har videresolgt og leveret hash til gadeplanssælgere i Næstved.

– Vi er som følge heraf meget tilfredse med gårsdagens anholdelser, siger pi. Kim Kliver, der samtidig påpeger, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi prioriterer bekæmpelsen af det utryghedsskabende narkosalg, der udover utryghed ofte medfører alvorlige sociale konsekvenser for enkelte køber. Han kan i øvrigt ikke udelukke, at der kommer yderligere anholdelser.

De tre anholdte fremstilles senere på formiddagen i grundlovsforhør ved retten i Næstved. Anklagemyndigheden vil begære dørlukning af hensyn til den videre efterforskning.