Tre mænd anholdt for at udeblive fra session

Foto: Erik Johansen.

I dag er tre mænd blevet anholdt for at udeblive fra session. Det skete ved en aktion tidligt i morges, hvor Østjyllands Politi fulgte op på tidligere aktioner i politikredsen med besøg på flere adresser i Randers, Langå og Hadsten.

De tre mænd blev anholdt på deres bopæl og kørt til session i Aalborg.

Østjyllands Politi opfordrer til, at man selv dukker op, hvis man bliver indkaldt. Det kan hurtigt blive en dyr historie, hvis man udebliver.

Første gang man udebliver, får man en bøde på 1.000 kroner. Derefter får man en ny indkaldelse, og udebliver man også fra den, er det dobbelttakst med en bøde på 2.000 kroner. Og til sidst kommer politiet altså på besøg.

– Det kan slet ikke betale sig at blive væk fra session. Det er for det første dyrt at overse sin indkaldelse. Det kan hurtigt løbe op i bøder på flere tusinde kroner. Og for det andet kommer vi alligevel i sidste ende og følger dig på vej. Så sørg for at få tjekket din e-boks og mød op, når du skal. Så slipper du for en træls morgenvækning af politiet, hvor vi vælger tidspunktet for din session, siger fg. politikommissær Lau Kristensen.

Østjyllands Politi laver løbende lignende indsatser i politikredsen og kommer også til det i den nærmeste fremtid.