Tre mænd dømt for narkohandel i Ballerup – to andre ønskes udvist

Idømt op til 3,5 års for salg af kokain ved tilståelsessag

 

De tre mænd på henholdsvis 26, 30 og 31 år tilstod at deltaget i narkohandel, hvor der var solgt 750 gram kokain i et boligområde i Ballerup.

Den 26-årig blev idømt 3,5 års fængsel og de to mænd på 30 og 31 år blev begge idømt 3 års fængsel. Forskellen på straffen skyldes, at den 26-årig tidligere er dømt for lignende narkohandel.

I en længere periode har Københavns Vestegns Politi haft fokus på narkohandel i boligområder, og sagen mod gruppen begyndte i juni 2021.
”Efterforskningen har modtaget god borgerhjælp i denne sag – og det er der grund til at rose.”, siger anklager Robert Rafn.

Ud over dommen, kan sagen også få anden betydning for i hvert fald en af de dømte. Den 30-årige mand kommer nu i fogedretten. Han bor selv i det område, hvor narkohandlen er fundet sted, og det skal nu vurderes, om manden skal sættes ud af sin lejlighed på grund af dommen.

”Sagen her er et eksempel på, at politiet har fokus på salg af narko i boligområder, og at der bliver uddelt markante straffe, når vi får fat i gerningsmændene, siger Robert Rafn.

To andre mænd er tiltalt i det samme sagskompleks, men da de nægter sig skyldige, er deres sag udskilt og kommer for retten i efteråret. Da de ikke er danske statsborgere, påstås de udvist.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)