Tre personer varetægtsfængslet – sigtet for salg af 100 kg hash og 9 kg kokain

Tre mænd i alderen 25 – 27 år er i dag blevet varetægtsfængslet i Københavns Byret sigtet for organiseret distribution af i alt 100 kg hash og 9 kg kokain henover det seneste år.

Efter længere tids efterforskning slog politiets efterforskningsfællesskab Særlig Efterforskning Øst til i morges og foretog ransagning af 11 adresser, ligesom 6 personer blev anholdt. 3 af de anholdte blev i eftermiddags fremstillet i grundlovsforhør i Københavns Byret, hvor de alle nægtede sig skyldige i sigtelserne.

Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre. Københavns Byret besluttede her til aften, at de 3 personer foreløbigt skulle varetægtsfængsles frem til den 3. december 2018.

Med varetægtsfængslingerne i dag har retten tilkendegivet, at man er enig med Særlig Efterforskning Øst i, at der begrundet mistanke om, at der er begået organiseret narkotikakriminalitet. Sagen drejer sig om salg af store mængder narkotika, og anklagemyndigheden er meget tilfredse med rettens afgørelse om varetægtsfængsling, udtaler anklager Anders Andreasen.

Kommentarer