Tre unge mænd melder sig selv efter færdselsuheld

To mænd på 18 år og en dreng på 17 år meldte i dag kl. 11.30 sig selv, efter de var stukket af fra et færdselsuheld i Aarhus tidligere på dagen.

Østjyllands Politi fik i dag kl. 9.07 en anmeldelse om, at to biler var kørt sammen i krydset Brendstrupgårdsvej/Randersvej i Aarhus N. I den ene bil sad en mor og hendes børn, en 4-årig pige og en 8-årig dreng. De blev alle kørt til kontrol på skadestuen, hvor det viste sig, at den 8-årige dreng have brækket kravebenet.

De tre unge mænd, der befandt sig i den anden bil, stak af til fods. Østjyllands Politi efterlyste de flygtende mænd, og klokken 11.30 meldte de sig selv til politiet.

Det er politiets formodning, at de tre mænd kørte over for rødt, da de kørte sammen med den anden bil. Mændene har forklaret, at de gik i panik efter uheldet.

Den 18-årige fører af bilen pådrog sig ved uheldet et mindre sår i panden. Det viste sig, at han ikke havde kørekort, hvorfor han blev sigtet for at køre uden førerret. Desuden blev han sigtet for at køre over for rødt og for at stikke af fra et færdselsuheld.

Østjyllands Politi er p.t. også ved at undersøge om den 18-årige fører har været involveret i et færdselsuheld tidligere søndag morgen, hvor en personbil blev snittet af en modkørende bil.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)