Trump blev opslugt af sumpen

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Af ARES

Mandag blev det amerikanske præsidentvalg formelt afgjort, da flere end de 270 påkrævede valgmænd udpegede Joe Biden som USA’s næste præsident. Valget den 3. november blev aldrig et valg mellem Trump og Biden, men udelukkende et valg for eller imod Trump. Det kunne heller ikke være anderledes. Præsident Trump har i sin embedsperiode præsteret imponerende politiske resultater: rekordvækst i økonomi og beskæftigelse, opbremsning af den illegale indvandring, fordelagtige samarbejdsaftaler med Mexico og Canada, som er USA’s vigtigste handelspartnere, fred mellem Israel og Sunni-islam, oprustning af NATO og stop for Kinas udplyndring af amerikanske virksomheder og arbejdspladser.

Joe Biden har i sine mere end 40 år i politik ikke præsteret noget som helst. Han er et hult kar, der udfyldes af den til enhver tid siddende ledelse af Demokraterne. Biden har altid arbejdet som PR-agent for magthaverne. Han blev aldrig ridder, men var altid væbneren, der lapper ridderens tøj, strigler hans hest og pudser hans rustning. Under hele valgkampen sad Biden i sin kælder og mumlede til sin teleprompter, at Trump havde myrdet 200 000 amerikanere med Covid19, hvad der er totalt vrøvl, da ansvaret for bekæmpelse af epidemier i USA ligger hos delstaternes guvernører og borgmestre og netop ikke hos præsidenten. Alligevel blev han den præsidentkandidat i USA’s historie der fik flest stemmer, endda mange flere end den politiske rockstjerne Obama præsterede.

LÆS OGSÅ:  Valgt i København? Så bliv hjemme og lær københavnerne at kende

Den republikanske lejr er overbevist om, at Biden kun vandt gennem systemisk valgsvindel, hvor Demokratiske vælgere har kunnet stemme flere gange sammen med afdøde personer, udenlandske studerende uden stemmeret og i flere valgdistrikter, hvor der var registreret flere stemmer end vælgere. Trumps advokater har indsamlet mere end tusind edsvorne erklæringer fra vidner til den påståede valgsvindel, men alt sammen forgæves. Alle retsinstanser har pure afvist de anlagte sager endda uden at ville se de indsamlede beviser og indicier. Selv USA’s højesteret har afvist at stikke hånden i hvepsereden. Samtlige hovedmedier nægter at omtale uregelmæssighederne ved valget, der afvises som ’grundløse’.

Systemet har lukket sig om Trump, der nu befinder sig i en politisk gummicelle, hvor ingen hører hans protester og hamren på væggen.  Medierne, undervisningssektoren, de offentlig ansatte og retsvæsenet hader ham inderligt og lukker ham ned overalt, hvor det er muligt. Demokraterne og deres logrende mediepudler lagde for fire år siden en plan, der enten gennem en afsættelse eller et aldrig ophørende karakterattentat skulle forhindre Trump i at få endnu en periode som præsident. Denne plan er lykkedes til perfektion. Men der venter en blodig regning forude. Hvis der virkelig er foregået systemisk valgsvindel, hvad meget tyder på, vil vi i løbet af næste år se analyser, artikler, bøger og tv-dokumentarer, der klarlægger sagen, hvilket vil trække tæppet helt væk under Bidens legitimitet som præsident. Hertil kommer de nu officielle undersøgelser af Biden-familiens finansielle transaktioner med Ukraines oligarker og Kina kommunistiske parti. Endnu en pind til Bidens præsidentielle ligkiste. Og så er Donald Trump om fire år tilbage der, hvor han helst vil være. I Air Force One.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)