Trump og Putin har gjort verden mere sikker


I sektionen “24NYT Kommenterer” bringer vi kommentarer til nyheder og indlæg, som de etablerede medier har bragt, og som 24NYT har et politisk ukorrekt syn på. 
 

Socialdemokratiet og DF er dybt uenige i deres syn på det historiske topmøde i Helsinki mellem verdens to største atommagter, og hvordan topmødet skal udlægges set fra en dansk vinkel.
Men i stedet for at udlægge topmødet fra en dansk vinkel, bør man se på, om verden er blevet mere sikker efter topmødet mellem Trump og Putin. Dansk Folkepartis udenrigsordfører, Søren Espersen, mener, at det er godt og en stor lettelse, at verdens to største ledere og største atommagter kan tale sammen. ”Det er godt, at fjender kan tale sammen. De talte om nedrustning i forhold til kernevåben, frihandel samt øget samarbejde og vidensdeling på det militære område. Det er også positivt, at Rusland og USA har forståelse for hinanden i forhold til Iran”, sagde Søren Espersen. I Israel er man ikke i tvivl om det positive ved topmødet i Helsinki. Læs denne udmærkede analyse af Caroline Glick: https://www.breitbart.com/big-government/2018/07/18/caroline-glick-trump-was-the-big-winner-at-helsinki-summit/

 

Kommentarer