“Truslen fra muslimske parallelsamfund skal ikke have lov til at ødelægge glade studenters fejring”

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Af Kristian Thulesen Dahl

Synet af nyudklækkede studenter med huen på skrå, højt humør, latter og glade smil er da noget af det mest livsbekræftende. En årligt tilbagevendende begivenhed i gadebilledet, som signalerer, at nu står sommeren for døren.

Studenterne fejrer færdiggørelsen af deres ungdomsuddannelse, en af de store mærkedage i manges liv. Slut med eksaminer. Ferien venter. Fremtiden er lige om hjørnet. Det hele er foran én. Hvor er det skønt. ”Gid de længe leve må”, “de smukke unge mennesker”, som Kim Larsen sang så flot.

Ikke mindst i år, hvor mange færdiggør en uddannelse, som i al for høj grad har været præget af coronaen. Et studieforløb med afsavn og alt for meget, der ikke blev helt, som det burde have været. De studenter bør vi i dén grad unde en dejlig fest og nogle vidunderlige dage, hvor de traditionen tro kører rundt fra hjem til hjem.

Men ikke alle i vores land har det sådan. I en parallelvirkelighed er en form for ”modtradition” vokset frem de senere år. I indvandrertunge områder er flere vogne med glade studenter blevet angrebet med kasteskyts. I bedste fald er en festlig dag ødelagt. I værste fald er studenter og chauffører blevet udsat for fare for liv og helbred.

For det er ikke ”kun” æg, der kastes efter studenterne. I medierne kan man også læse om angreb med sten, kanonslag og bomberør. Det er langt ude. Og selvsagt fuldstændig uacceptabelt med denne asociale, farlige og udanske adfærd.

LÆS OGSÅ:  Syrerne skulle kun være her midlertidigt!

Chauffører beretter samstemmende over for BT, at gerningsmændene er unge med indvandrerbaggrund. Det er åbenbart kun landets justitsminister Nick Hækkerup, der undrende må spørge ”Hvem er de mennesker, der kan finde på at kaste æg og kanonslag efter studenterne?” Vi andre kender jo godt svaret. Og det er ærligt talt rystende, hvis landets justitsminister som strudsen stikker hovedet i sandet og nægter at erkende virkeligheden!

Det er utilpassede indvandrerdrenge, der er problemet. Punktum. Det har vi vist i en del år nu… Endnu et udtryk for, hvordan fremkomsten af muslimske parallelsamfund præget af udanske værdier truer meget af det, vi holder af i vores land.

Denne adfærd skal stoppes. Vi skal gribe langt hårdere ind over for de utryghedsskabende elementer.

Vi har kaldt justitsminister Nick Hækkerup i samråd, hvor han må redegøre for, hvordan han vil gribe ind over for dette modbydelige fænomen. Ellers bliver det bare ved og ved også i de kommende år.

Vi kan jo stramme lovgivningen, så angreb med kasteskyts mod studentervogne giver ubetinget fængsel! Og sikre at kriminelle udlændinge, der dømmes for vold, herunder den type angreb med kasteskyts, som vi har oplevet den seneste tid, udvises af vort land!

Chikanen og angrebene mod vores studenter skal stoppes. Formørkelsen i de muslimske parallelsamfund skal bekæmpes. Alle steder hvor den dukker op i vort samfund.