TV2 anklager Flemming Jensen for racisme

Woke-idioterne i TV2’s ledelse har for nylig aflyst julekalenderen ”Pyrus – Alletiders Julemand”, fordi den kan virke stødende for nogle. Årsagen var de danske børn, der var klædt ud som julemandens hjælpere – i kamikker og anorakker og med jetsorte parykker på hovedet. Det var rendyrket racisme, mener TV2 og Flemming Jensens kritikere ifølge Berlingske.

” ’Go’ Aften Live’ på TV 2 gik i går videre med debatten om den aflyste julekalender ’Pyrus – Alletiders Julemand’, som nogle – herunder TV 2s ledelse – ikke synes er så alletiders længere.

Men så havde man fundet frem til endnu et tilfælde af racisme i de julekalenderklassikere, nogle mener har påvirket børnenes syn på andre kulturer negativt i årevis. Flemming Jensen var indkaldt for at diskutere indholdet af den teaterversion af julekalenderen ’Nissebanden i Grønland’, som fra på fredag kan ses i Cirkusrevyens telt ude på Bakken.

Wokebevægelsen er fuldstændig og bedøvende ligeglade med hensigterne bag det, de kritiserer. Det er kun deres egen opfattelse, der skal tages hensyn til. Den part, der føler sig krænket, har altid ret – alle andre skal sætte sig ned og holde kæft. I dette tilfælde med det resultat, at Flemming Jensen – Grønlands fineste ambassadør i Danmark – og store dele af hans livs bestræbelser skal pandes i gulvet for åben skærm”.